Паштет – проста і дуже смачна закуска. Її можна робити з печінки, риби, м'яса, овочів, грибів і навіть трюфелів, додаючи пряні спеції, зелень, горіхи або оливки. Така страва – відмінний варіант для сніданку, перекусу або начинки.
Грибний, молочний або сметанний? Вирішувати вам, який з цих соусів прикрасить ваш сніданок, обід або вечерю. А приготувати таку чудову добавку дуже легко і просто.
Якщо ви ще не пробували традиційне грузинське хачапурі – якнайшвидше виправляйте цю помилку. Для цього ми підібрали смачні рецепти страви, які не залишать вас байдужим.
Класична сирна запіканка, дієтична сирна запіканка, запіканка з макаронами та сиром, сирна запіканка з інжиром, мармурова запіканка – в цій статті ми розповімо, як приготувати ніжну та неймовірно смачну сирну запіканку.
Соус бешамель популярний в європейській кухні. Традиційну італійську лазанью неможливо уявити без цього соусу. Французи ж люблять додавати його до найрізноманітніших страв на основі м'яса, риби та овочів.
Кіш з лососем, запіканка з рибою і овочами, форель з фенхелем і грейпфрутом, риба з лимоном і орегано, скумбрія в томатному соусі – в цій статті ми розповімо, як приготувати корисну і небанальну страву з риби.
Медове рагу з яловичини, яєчне рагу, грузинське рагу з курки – в цій статті ми розповімо, як приготувати досить легку і в той же час оригінальну страву.
Йогуртовий кекс з фісташками, полуничний пиріг з йогуртом і ревенем, повітряний торт з мигдалем і ожиною – в цій статті ми розповімо, як приготувати незвичайні десерти на будь-який смак.