Існує дієта, розрахована на ласунів — це дієта на молоці та меді. За тиждень такої дієти ви скинете 3–6 кілограмів, при цьому зможете вживати найрізноманітніші продукти, в тому числі мед.
У цій статті ми розповімо про те, як приготувати галушки зі сметаною, галушки з кисломолочним сиром, галушки на молоці та полтавські галушки з куркою і грибами.
Якщо ви не можете уявити собі життя без солодкого, при цьому стежите за харчуванням і дбаєте про своє здоров'я, це не означає, що потрібно відмовлятися від солодкого на десерт. У цій статті пропонуємо вам 7 ідей — корисні для здоров'я фруктові десерти, які не потрібно готувати.
Цибуля-порей надає стравам абсолютно особливого смаку, не кажучи вже про те, що цей овоч має багато корисних властивостей. У цій статті розповімо, чим корисна цибуля-порей та що з нею приготувати.
У цій статті пропонуємо вам кілька ідей — як приготувати італійські салати з макаронами в домашніх умовах. Це не так складно, як може здатися на перший погляд, при цьому дуже смачно та поживно.
Якщо ви подумуєте скинути кілька кілограмів, при цьому сильно обмежувати себе в їжі вам не хочеться, то йогуртова дієта доктора Зейка — якраз те, що вам потрібно. У цій статті ми розповімо, що це за дієта, які її переваги, які обмеження та яким має бути приблизне меню на цій дієті.
Банани — це смачний та корисний фрукт, який добре насичує і корисний для здоров'я. Також, м'якуш банана можна давати маленьким дітям — як окремий перекус або в складі смузі.
Вареники з солоним сиром і вареники із солодким сиром, вареники з картоплею і сиром, вареники з зеленими овочами, вареники з бринзою і картоплею, вареники з моцарелою — варіантів начинки для вареників існує величезна кількість.
Брюссельська капуста — це дуже корисний овоч, в якому міститься безліч корисних речовин. Крім того, з брюссельською капустою можна багато всього приготувати — і нагодувати всю сім'ю!
У цій статті хочеться розповісти про класичний питний йогурт без добавок — цей продукт однозначно гідний того, щоб включити його до раціону. Нагадаємо, що недавно Яготинський маслозавод почав випускати питний йогурт в упаковці 400, 450 і 900 грамів.
Червоний борщ — це традиційна страва і візитна картка української кухні. Складно знайти українську господиню, яка не вміла б готувати український борщ і яка не змогла б перерахувати кілька варіантів приготування червоного борщу.
Бувають у житті моменти, коли хочеться приготувати щось дуже просте. Щось таке, що можна було б приготувати хвилин за 15–30. Таке, для чого не потрібно багато інгредієнтів. Щось смачне та поживне.
Морквяний пиріг — це не тільки дуже смачно, але й дуже просто: будь-яка господиня легко знайде на кухні інгредієнти для морквяного пирога, та й готується така випічка дуже швидко — наприклад, морквяне печиво можна приготувати за 40 хвилин.