Вітамін Е — це жиророзчинний вітамін, який необхідний для здоров'я в цілому, хорошого стану шкіри та волосся, зору, нормалізації рівня гормонів і холестерину, а також багато чого іншого. У цій статті ми розповімо, для чого потрібен вітамін Е і в яких продуктах міститься найбільше вітаміну Е.
Лютий — найбільш слушний час, коли можна очистити організм та скинути зайву вагу. Адже новорічні свята з їх численними застіллями позаду, а до весни, коли хочеться виглядати добре та привабливо, ще є час.
Важко знайти людину, яка хоча б раз не куштувала сирники. Ніжні, смачні, солодкі — для багатьох з нас сирники асоціюються з приємними спогадами дитинства.
Звичайно ж, ви знаєте, що кисломолочний сир корисний для здоров'я та фігури. У той же час, у сиру як у продукту харчування є свої особливості — про них ми й розповімо у цій статті.
З дитинства ми добре пам'ятаємо манну кашу на молоці. Для когось це була улюблена страва, а хтось при згадці про манну кашу і сьогодні невдоволено скривиться.
У цій статті ми розповімо про те, на що і як впливає вітамін А та які продукти слід вживати, щоб забезпечити необхідну кількість вітаміну А в організмі.
М'ясо кролика — це не тільки смачно, але й дуже корисно. Один з найвідоміших і простих рецептів приготування кролятини — це тушкований кріль в сметані. Проте, навіть у такого простого рецепту є багато різновидів.
Пробіотики — це корисні для мікрофлори кишечника бактерії, які добре впливають на стан людського організму. Джерела пробіотиків — це кефір, сири, йогурт, а також спеціальні харчові добавки і лікарські препарати.
Для багатьох ряжанка — смачний та звичний кисломолочний продукт, який до того ж корисний для здоров'я. Однак, на додачу, з ряжанки можна багато чого приготувати.
Існує багато варіантів смачного та здорового сніданку: вівсяна каша, йогурт, мюслі, яєчня і багато інших. Сюди ж можна віднести і рисову кашу на молоці. У цій статті розповімо, в чому користь рисової каші для здоров'я, розберемо кілька рецептів приготування рисової каші з молоком, а також рисового пудингу.
Йогурт — це унікальний кисломолочний продукт, який покращує травлення та допомагає схуднути, корисний для суглобів та покращує стан судин, покращує імунну систему та містить безліч корисних мікроелементів. Крім того, йогурт можна і потрібно використовувати в кулінарії. У цій статті ми розповімо, як приготувати солодкі десерти з йогуртом.