Пробіотики — це корисні для мікрофлори кишечника бактерії, які добре впливають на імунітет, здоров'я судин, стан шкіри, настрій та загальний стан організму.
Головною перевагою «Закваски PRO» серед інших молочних та кисломолочних напоїв є підвищений вміст білка. Його у складі «Закваски PRO» більше, ніж в звичайній заквасці або молоці на 60%.
У цій статті ми зібрали найпопулярніші рецепти приготування окрошки: окрошка на кефірі, окрошка на айрані, окрошка на кисломолочній заквасці, окрошка на ряжанціта окрошка на сметані.
Сьогодні існують безліч видів морозива: вершкове, шоколадне, ванільне, фруктове, з горіхами, і багато інших. Морозиво люблять дорослі, морозиво люблять діти.