Існує безліч видів кави — на будь-який смак і аромат. Чорна кава, американо з молоком, лате, медовий раф, кавові смузі та кавові молочні коктейлі — це лише деякі види кави, які можна приготувати в домашніх умовах.
Адигейський сир — м'який сир, злегка солонуватий, який відрізняється приємним смаком, ніжною консистенцією і невисокою калорійністю. Адигейським сиром можна перекусити, а ще з адигейським сиром можна приготувати багато смачних страв. Про те, що приготувати з адигейського сиру, ми розповімо в цій статті.
У наш час, на щастя для нас, вибір сирів — величезний. Сьогодні на полицях українських супермаркетів можна знайти як вишукані сири європейських виробників, так і українські аналоги елітних сирів (більш доступні за ціною українському споживачеві), наприклад Парменталь, Мааздам або Пирятин від ТМ «Пирятин».
Саме у вересні дуже багато всяких різних фруктів: і таких, які вважаються літніми (малина, персики), і таких, які з'являються ближче до осені (яблука, груші).