
Готуємо картопляний салат – прості та смачні рецепти
Картопляний салат з тунцем, картопляний салат з печінкою, картопляний салат з оселедцем – в цій статті ми розповімо, як приготувати нестандартний, але дуже смачний салат.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Картопляний салат готують у багатьох країна світу і всюди страва користується величезною популярністю. Картопля поєднується з овочами, грибами, сиром і м'ясом, а тому ви можете втілити свої смакові уподобання.
Картопляний салат з тунцем
Рецепт цього салату настільки простий, що впорається навіть новачок. Для приготування вам знадобиться:
- картопля – 400 г
- цибуля-шалот – 1 шт.
- тунець консервований (у власному соку) – 1 банка
- яйце куряче – 3 шт.
- оливкова олія – 2 ст. л.
- оцет бальзамічний – 1 ч. л.
- корнішони мариновані – за смаком
- сіль та перець – за смаком
Картоплю відваріть в мундирі. Остудіть, очистіть і наріжте на кружечки. Відваріть яйця та залийте холодною водою. Після чого почистіть і наріжте їх на 4 рівні частини. Очистіть цибулю і наріжте кільцями. Злийте рідину з консервованого тунця і злегка розімніть його виделкою. Кружечки картоплі викладіть на тарілку. Зверху покладіть тунець, яйця, кільця цибулі і нарізані корнішони. Приготуйте заправку: змішайте бальзамічний оцет, сіль, перець і оливкове масло. Полийте салат заправкою і можна подавати. Смачного!
Картопляний салат з печінкою
Салат має дуже яскравий смак і тому його люблять навіть ті, хто не їсть печінки. Для приготування візьміть інгредієнти:
- печінка яловича – 500 г
- сметана – 200 г
- картопля – 400 г
- маринований огірок – 200 г
- цибуля зелена – 50 г
- кріп – за смаком
Відваріть печінку в підсоленій воді. Потім натріть на крупній тертці печінку, огірки і картоплю.
Візьміть відповідну миску з глибоким дном, застеліть плівкою (для того, щоб зручніше було викласти гірку салату) і починайте викладати наші продукти шар за шаром. Першим шаром покладіть половину картоплі і змастіть сметаною. Потім шар печінки, далі – мариновані огірки і посипте зеленню. Після чого змажте все сметаною. Повторіть весь процес ще раз. Потім перевертаємо миску з салатом на тарілку і знімаємо плівку. Знову змажте сметаною і посипте кропом. Готово!
Картопляний салат з оселедцем
Цей рецепт дуже люблять в німецькій, чеській та австрійської кухні. Салат виходить ситним, а готується швидко і легко. Для цього вам знадобиться:
- оселедець філе – 200 г
- картопля – 4 шт.
- гірчиця – 1 ч. л.
- цибуля червона – 1 шт.
- мариновані корнішони – 8 шт.
- винний оцет білий – 1 ст. л.
- кріп свіжий – 5 гілочок
- сіль – 1/5 ч. л.
- перець чорний – 1/5 ч. л.
Картоплю відваріть в мундирі та охолодіть при кімнатній температурі. Всі інгредієнти (оселедець, цибуля, мариновані огірки і картоплю) наріжте на дрібні шматочки. Приготуйте заправку: змішайте білий винний оцет, гірчицю, сіль, перець і масло від оселедця.
Готові інгредієнти разом із заправкою ретельно перемішайте. Готово!
Більше цікавих рецептів – в статті: Просто, смачно, поживно — три способи приготувати картопляний салат
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття