За даними Міжнародної федерації виробників молока, в світі існує близько п'яти сотень видів та комбінацій сирів. Існують класифікації, які налічують понад тисячу. Про те, які бувають сири, і які бувають класифікації сирів, ми розповімо в цій статті.
Українські господині з давніх часів використовували сметану для приготування страв. Важко уявити українську кухню без борщу зі сметаною, як і без млинців та вареників зі сметаною.
Какао з молоком — це ароматний напій, що викликає у багатьох людей приємні і теплі спогади про дитинство. У той же час, пити какао можна і в дорослому віці — це не тільки смачно, але і корисно для здоров'я і загального самопочуття.
Всі ми любимо і знаємо традиційні страви італійської кухні. Піца, лазанья, равіолі, різотто, джелатто і, звичайно ж, десятки і сотні рецептів з макаронами.
Пишні оладки на кефірі — смачна і, в той же час, проста в приготуванні страва. Якщо ви хочете порадувати себе та близьких, оладки на кефірі — ідеальний варіант.
Хочете приготувати щось просте, смачне і таке, що не віднімає багато часу? В такому випадку, яєчний омлет — ідеальний варіант. У цій статті ми розповімо про те, як приготувати омлет з молоком на прикладі п'яти рецептів.
У цій статті ми розповімо про кальцій — про те, скільки кальцію необхідно здоровій людині, про наслідки дефіциту і надлишку кальцію, про те, що необхідно для його гарного засвоєння, а також про те, в яких продуктах міститься найбільше кальцію.
Історія йогурту налічує багато століть. Жителі Балкан вживали цей продукт ще в 4 столітті до нашої ери — і відрізнялися відмінним здоров'ям і довголіттям.