Menu
Джерело: pexels.com

Готуємося до пляжного сезону — літні дієти для швидкого схуднення

Якщо й сідати на дієту влітку, то нехай це буде смачна дієта — наприклад, дієта на полуниці, дієта на малині або дієта на черешні.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Літо — це не тільки час відпусток, активного відпочинку і незабутніх вражень, але й час, коли можна дуже легко і ефективно схуднути! Адже саме влітку доступні безліч фруктів та овочів, які наситять організм необхідними вітамінами і допоможуть схуднути. Калорій в них зовсім мало, смак приголомшливий, а кількість корисних речовин — просто величезна!

Якщо й сідати на дієту влітку, то нехай це буде смачна дієта — наприклад, дієта на полуниці, дієта на малині або дієта на черешні. При такій дієті скидати кілограми — саме задоволення, а результати помітні практично одразу!

У цій статті ми підібрали три дієти, які дуже добре підходять для літнього часу: дієту на полуниці, дієту на малині та дієту на черешні. Всі три дієти перевірено ефективні, а продукти для цих дієт можна придбати в будь-якому магазині або на продуктовому ринку.

Читайте також: Як схуднути швидко, легко і без шкоди для здоров'я — дієта на гречці і кефірі

Як скинути 3 кілограми за 4 дні — дієта на полуниці

Що може бути краще, ніж дієта на полуниці? З'їдаєш кілограм полуниці в день — і худнеш. Не дієта, а мрія! Крім того, в полуниці міститься безліч корисних вітамінів і мікроелементів, таких як вітамін С, магній, кальцій, калій та інші. У 100 грамах полуниці — 33 калорії.

Під час полуничної дієти, яка триває 4 дні, можна їсти не тільки полуницю, але й інші продукти. Звичайно ж, заборонені цукор, борошняні вироби, жирне, смажене, кава і алкоголь.

Найєфективніша дієта на фруктах

  • На полуничній дієті сніданок у вас буде майже королівський: склянка полуниці, зелене яблуко і склянка знежиреного кефіру або закваски. Всі продукти можна з'їсти окремо, а можна приготувати смузі або фруктовий салат — як більше подобається.
  • На обід ви з'їдаєте склянку полуниці, 100 гр відвареного курячого філе і два огірки. З цих інгредієнтів ви можете зробити салат і заправити його чайною ложкою оливкової олії.
  • Якщо між обідом і вечерею буде сильно хотітися їсти, можна з'їсти склянку полуниці.
  • На вечерю у вас фруктовий салат: 2 склянки полуниці, 100 гр кисломолочного сиру і трошки несолодкого йогурту, наприклад турецького йогурту.
  • Найєфективніша дієта на фруктах

Читайте також: Дієта на молоці і бананах — 4 кілограми за 4 дні

Як скинути 3 кілограми за 3 дні — дієта на малині

Що може бути краще дієти на полуниці? Правильно, дієта на малині! Отже, як скинути три кілограми за три дні на улюблених ягодах?

У малині містяться вітамін С, вітамін А, вітаміни групи В, а також залізо, калій і цинк. У 100 грамах малини — всього 42 калорії.

Найєфективніша дієта на фруктах

Під час дієти на малині, яка триває 3 дні, можна їсти не тільки малину, але й інші продукти. Звичайно ж, заборонені цукор, борошняні вироби, жирне, смажене, газовані напої, кава і алкоголь. Під час дієти рекомендується щодня випивати приблизно два літри води.

На кожен день дієти вам знадобиться не менше 500 грамів малини.

  • На малиновій дієті ви з'їдаєте на сніданок 100 гр малини і випиваєте 100 мл знежиреного кефіру або кисломолочної закваски.
  • Найєфективніша дієта на фруктах
  • На другий сніданок у вас фруктовий салат: 200 гр малини, трохи горіхів і меду (можна замінити малиновим молочним киселем).
  • На обід ви можете з'їсти 200 гр відвареного курячого філе (яловичини, нежирної риби), зі свіжими овочами.
  • На вечерю у вас — 200 гр малини і запечені овочі або фрукти.

Читайте також: Три кілограми за три дні — зіркова експрес-дієта на сирі і грейпфрутах

Дієта на два тижні — худнемо на черешні

Ще один прекрасний літній продукт — це черешня. У черешні міститься вітамін А, вітамін С, кальцій, магній, фосфор, калій. У 100 грамах черешні — всього 52 калорії.

На відміну від дієти на полуниці і дієти на малині, які відносяться до експрес-дієт, дієта на черешні розрахована на більш тривалий термін і дозволяє отримати більш стійкий результат.

Найєфективніша дієта на фруктах

На черешневій дієті, яка розрахована на два тижні, ви будете з'їдати 1 кг черешні в день. Солодке, газовані напої, борошняні вироби, жирне, смажене, кава, алкоголь — під забороною. Замість шкідливих напоїв рекомендується вживати побільше води (2 літри в день) і трав'яні чаї без цукру.

На черешневій дієті можна скинути приблизно 5 кілограмів за два тижні.

  • На черешневій дієті ви з'їдаєте на сніданок 400 гр черешні і випиваєте склянку нежирного кефіру або кисломолочної закваски жирністю 0%.
  • На обід у вас — 300 гр черешні і 100 гр нежирного відвареного м'яса або риби.
  • Між обідом і вечерею можете з'їсти 100-200 гр черешні.
  • На вечерю приготуйте салат зі свіжих овочів і заправте рослинним маслом (оливковим, соняшниковим або іншим) і, звичайно ж, з'їжте 200 гр черешні.
  • За 2-3 години до сну можете випити склянку нежирного кефіру, простокваші або кисломолочної закваски.
  • Найєфективніша дієта на фруктах

Читайте також: 10 корисних продуктів для тих, хто стежить за фігурою і хоче бути здоровим

Що робити після дієти

Пам'ятайте, що з будь-якої дієти потрібно виходити поступово. Тобто, тиждень-два після дієти уникати вживання шкідливих і висококалорійних продуктів (солодкого, борошняних виробів, жирного, смаженого), пити багато води, не їсти на ніч. Для виходу з дієти добре підійдуть фрукти, овочі, а також смузі на кисломолочних продуктах (на кефірі, кисломолочній заквасці, ряжанці, простокваші).

Читайте також: Худнемо смачно — 10 продуктів для тих, хто стежить за фігурою

Приємного схуднення! 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття