Головною перевагою «Закваски PRO» серед інших молочних та кисломолочних напоїв є підвищений вміст білка. Його у складі «Закваски PRO» більше, ніж в звичайній заквасці або молоці на 60%.
У цій статті ми зібрали найпопулярніші рецепти приготування окрошки: окрошка на кефірі, окрошка на айрані, окрошка на кисломолочній заквасці, окрошка на ряжанціта окрошка на сметані.
Сьогодні існують безліч видів морозива: вершкове, шоколадне, ванільне, фруктове, з горіхами, і багато інших. Морозиво люблять дорослі, морозиво люблять діти.
Головною перевагою «Закваски PRO» серед інших молочних та кисломолочних напоїв є підвищений вміст білка. Його у складі «Закваски PRO» більше, ніж в звичайній заквасці або молоці на 60%.
Яготинський маслозавод розширив асортимент своєї продукції унікальною новинкою - йогуртом «Турецький». Це аналог традиційного кисломолочного продукту Туреччини, який є основою багатьох національних страв.