Літо — це не тільки час салатів зі свіжих овочів, але й час холодних супів. Коли як не влітку подавати на стіл окрошку на айрані, холодний суп на кефірі або червоний борщ зі сметаною?
Редиска — один з перших весняних овочів, які з'являються на грядках та на полицях магазинів після довгої зими. У цій статті розповідаємо, чим корисна редиска та що з нею можна приготувати — всього 5 ідей.
Всі знають, що таке молоко, кефір, сметана та кисломолочний сир, і який у цих продуктів смак. Однак, не всі куштували такі продукти як айран з кропом, турецький йогурт, білкова закваска і продукти «З печі».
Існує безліч смачних бутербродів та сендвічів: гамбургери й чізбургери, сендвіч BLT, крок-мадам та крок-месьє, паніні та багато інших. Серед усього цього розмаїття, є один сендвіч, який заслуговує особливої уваги — це сендвіч Монте-Крісто.
Довгі вихідні — прекрасний привід, щоб приготувати щось смачне. Щось таке, що сподобається всій родині та на що зазвичай не вистачає часу протягом тижня. Пропонуємо вам нашу добірку — 7 смачних страв, які можна приготувати вже на цих вихідних.
Сьогодні, існують сотні видів сиру та багато різних класифікацій сирів: за твердістю, за джерелом молока, за країною походження, за часом дозрівання. У цій статті ми розповімо, які бувають м'які розсільні сири та що з ними можна приготувати.
Біла квасоля в сметані — проста та корисна страва, яку можна подавати і як гарнір, і окремо. У цій статті розповідаємо, чим корисна біла квасоля та як приготувати білу квасолю в сметані.
Існує безліч видів смачного гарніру, і один з них — картопляне пюре. Картопляне пюре можна подавати як доповнення до м'ясних або рибних страв, а також з овочевим салатом.
Великдень та травневі свята позаду — а це означає, що час готуватися до літа та, зокрема, до пляжного сезону. І якщо за довгі зимові місяці ви набрали кілька зайвих кілограмів, то зараз саме час подумати про те, як їх краще скинути.
Травень-червень — це не тільки час свіжих овочів та овочевих салатів, але й час, коли можна приготувати справжній зелений борщ з молодого щавлю (чим молодший щавель, тим менше в ньому щавлевої кислоти). У цій статті розповідаємо все, що потрібно знати, щоб приготувати справжній зелений борщ.
Іноді, щоб нагодувати дитину, потрібно не тільки приготувати щось смачне, потрібно ще й прикрасити їжу — так, щоб малюку було цікаво і щоб дитячий перекус нагадував гру. У цій статті пропонуємо вам 7 ідей — як прикрасити їжу на дитячій тарілці.
Для того щоб бути здоровим і добре себе почувати, потрібно їсти корисну їжу, в тому числі, звичайно ж, овочі. Овочі — прекрасне джерело вітамінів, мікроелементів та корисної клітковини. Крім того, в овочах міститься зовсім мало калорій, а ще з овочами можна приготувати багато смачних та корисних страв.
Як ви, напевно, вже здогадалися з назви, крок-мадам і крок-месьє — це французькі сендвічі. Готуються вони трошки складніше, ніж звичайні гарячі бутерброди, однак результат вартий зусиль — виходить дуже смачно. Чому б не спробувати?
Куряча печінка — простий та доступний продукт, з яким можна приготувати багато смачного і який, до того ж, корисний для здоров'я. У цій статті ми підібрали найкращі рецепти, як можна приготувати курячу печінку.