Menu
Гід по сирах — які бувають плавлені сири

Гід по сирах — які бувають плавлені сири

Сьогодні, на полицях магазинів можна побачити десятки, якщо не сотні, самих різних видів сиру: їх можна класифікувати по твердості, по джерелу молока, країні походження і так далі. У цій статті розповімо, які бувають плавлені сири та що з ними можна приготувати.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Сьогодні існує дуже багато самих різних видів сиру, в тому числі — найрізноманітніші плавлені сири. З ними можна готувати салати, супи, сендвічі та інші смачні страви. У цій статті, пропонуємо розібратися, які бувають плавлені сири та що з ними можна приготувати.

Плавлений сир, який можна мастити на хліб

Плавлений пастоподібний сир — це сир, який якнайкраще підійде і для сніданку, і для вечері, і для швидкого перекусу на роботі. Він продається в невеликому пластиковому стаканчику на 100 грамів — і його якраз достатньо, щоб можна було добре перекусити.

сир вершковий

З таким плавленим сиром можна готувати найрізноманітніші бутерброди та сендвічі: змастити сиром шматочок хліба або батона, покласти зверху шматочок шинки або кілька шматочків овочів, наприклад, огірків та редиски.

крем сир

Більше ідей — в статті 7 + 1 ідея, як і з чим швидко приготувати смачні бутерброди

Пастоподібний сир з різними смаками

Також буває плавлений пастоподібний сир з різними смаками: янтарний, вершковий, зі смаком бекону, зі смаком червоної ікри, зі смаком варених раків, а також зі шматочками грибів. Досить намастити такий сир на скибочку хліба — і перекус готовий!

сир янтарний

Читайте також: Меню сирного гурмана — 10 сирів з оригінальними смаками

Плавлений сирок «Дружба»

Цей плавлений сирок давно завоював серця споживачів — він відрізняється приємним вершковим смаком і пластичною консистенцією. Якщо потрібно швидко перекусити, сирок «Дружба» — просто незамінний. Він випускається в упаковці по 90 грамів і стане як самостійною закускою, так і прекрасним доповненням до м'яса, овочів та інших продуктів.

сир дружба

Візьміть кілька шматочків шинки або ковбаси, огірок та помідор, наріжте сирок «Дружба» — і приємного апетиту!

Плавлені сирки з різними смаками

Це плавлений сирок «Голландський», «Вершковий», «Російський», а також сирки з різними смаковими добавками: з шинкою, із зеленню, із зеленню та часником. Якщо вам подобається сирок «Дружба», то напевно сподобаються і плавлені сирки з різними смаками. Їх можна взяти для звичайного перекусу, а можна використовувати як інгредієнт для різних страв, наприклад приготувати спагеті з сосискою та плавленим сиром, салат з моркви з плавленим сиром, омлет з плавленим сиром або крем-суп з плавленим сиром.

Сыр Голландський

Більше — читайте в статті Що приготувати з плавленими сирками — швидко, смачно та дуже просто

Ковбасний копчений сир

Цей сир прекрасно підійде як окрема закуска. Крім того, з ним можна приготувати багато смачного, наприклад, гарячі бутерброди з шинкою, огірком та ковбасним сиром.

Ковбасний копчений сир

Про те, як це зробити, читайте в статті Як приготувати гарячі бутерброди в духовці — швидко, смачно, поживно

Ковбасні сири з різними смаками

Не так давно в лінійці торгової марки «Пирятин» з'явилися плавлені ковбасні сири з різними смаками: з шинкою, з кмином, з баварською гірчицею. Якщо ви любите плавлені сири, але ще не куштували сир з шинкою або баварською гірчицею, то зараз саме час це зробити — вам сподобається! Ці сири прекрасно доповнять ваш улюблений сендвіч або бутерброд та додадутьабсолютно неповторного смаку до будь-якої страви.

сир пирятин

Читайте також: Просто, смачно, поживно — 10 оригінальних смаків плавлених сирів

Солодкі плавлені сирки

Солодкі сирки випускає торгова марка «Славія» — медовий та шоколадний, жирністю 30%. Якщо хочеться перекусити чимось солодким, медовий та шоколадний сирки підійдуть якнайкраще. Вони продаються в зручних пластикових стаканчиках — їх можна з'їсти як окремий десерт, а можна намастити на шматочок батона або білого хліба. Смачного!

шоколадний сир славія

А які плавлені сири найбільше любите ви?

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття