Menu
Просто, смачно, поживно — 10 оригінальних смаків плавлених сирів

Просто, смачно, поживно — 10 оригінальних смаків плавлених сирів

Плавлені сири — це поживно, смачно та доступно за ціною, вони ще й представлені з різними смаками: вершковим, грибним, бекону, морепродуктів, із зеленню та часником, з кмином, з баварської гірчицею.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Якщо ви любите пікантні оригінальні смаки, то напевно куштували плавлені сирки, ковбасні сири та сир «Янтар». Адже мало того, що плавлені сири — це поживно, смачно та доступно за ціною, вони ще й представлені з різними смаками: вершковим, грибним, бекону, морепродуктів, із зеленню та часником, з кмином, з баварської гірчицею.

У цій статті ми підібрали 10 оригінальних смаків плавлених сирів — кожен знайде тут те, що сподобається саме йому.

1. Класичний вершковий смак

Насичений вершковий смак та ніжна консистенція — вершкові плавлені сири прийдуться до смаку практично кожному. З ними можна готувати сендвічі й бутерброди. Вони ідеально підходять для приготування сирних крем-супів та соусів. Їх можна додавати в салати, макарони, омлети. Вершковий сир буває скибковий (його можна з'їсти як окремий продукт, а можна натерти на тертці або нарізати, щоб додати в салат або суп) і плавлений (його можна намазати на хліб — і смачний сніданок готовий).

Плавлені сири Пирятин

Читайте також: Сирні супи — 4 покрокових рецепта з різних країн світу

2. Баварська гірчиця

Ковбасний копчений сир з баварської гірчицею — це новинка, яка однозначно сподобається любителям пікантних смаків. Такий сир можна подавати як окрему закуску, а можна приготувати з ним бутерброд або сендвіч.

Плавлені сири Пирятин

Про те, як приготувати гарячі бутерброди з плавленим та ковбасним сиром, читайте в наших статтях Як приготувати гарячі бутерброди в духовці — швидко, смачно, поживно та 7 смачних сендвічів, які варто спробувати хоча б раз у житті

3. Для любителів грибів

Для тих, хто любить грибні смаки, однозначно сподобається плавлений сир з шматочками грибів. Такий сир можна просто намазати на шматочок хліба або батона — і смачний сніданок готовий! У лінійці ТМ «Пирятинъ» є два плавлених сири з шматочками грибів: в невеликому пластиковому стаканчику —  якщо потрібно перекусити один або два рази, і ковбасний «Янтарний» сир — розрахований на велику компанію.

Плавлені сири Пирятин

Читайте також: Готуємо гриби в сметані — 5 смачних рецептів

4. Ковбасний сир з кмином

Звичайно ж, любителі плавлених сирів не могли не помітити ковбасний сир із кмином — це новинка, яка відрізняється особливим смаком і сподобається практично кожному! Такий сир прекрасно доповнить ваш улюблений сендвіч або бутерброд і додасть абсолютно неповторного смаку до будь-якої страви.

Плавлені сири Пирятин

Більше ідей для бутербродів — у нашій статті 7 + 1 ідея, як і з чим швидко приготувати смачні бутерброди

5. Червона ікра та варені раки

Хороший варіант смачного, простого і швидкого перекусу — це бутерброд з плавленим сиром зі смаком червоної ікри або зі смаком варених раків. Скуштуйте!

Плавлені сири Пирятин

6. Зелень та часник

Якщо вам подобаються плавлені сири та пікантні аромати, скуштуйте плавлений сирок із зеленню та часником. Він прекрасно підійде в якості швидкого перекусу або окремої закуски. У лінійці ТМ «Пирятинъ» є плавлений сирок із зеленню та часником (з цибулею-порей, петрушкою, кропом і часником) і сирок з зеленню (шавлією, базиліком, розмарином, майораном, тімяном і м'ятою).

Плавлені сири Пирятин

7. Смак та аромат бекону

Плавлені сири зі смаком бекону — ідеальний варіант, якщо хочеться швидко і смачно перекусити, а готувати не хочеться. Шматочок хліба, намазаний плавленим сиром зі смаком бекону — і перекус готовий. Що може бути простіше?

Плавлені сири Пирятин

Про те, які ще бувають сири, читайте в статтях Меню сирного гурмана — 10 сирів з оригінальними смаками і 10 надзвичайно смачних сирів, які варто спробувати вже сьогодні

8. Смак і аромат шинки

Ковбасний копчений сир зі смаком шинки — це новий продукт в лінійці ТМ «Пирятинъ». Як і вся продукція торгової марки, він виготовляється з натурального коров'ячого молока і містить корисні молочні жири. Копчений сир з шинкою — ідеальний варіант як для швидкого перекусу, так і великого застілля. З ним можна готувати смачні бутерброди, салати та інші страви. Просто і смачно!

Плавлені сири Пирятин

9. Солодкі плавлені сири

Такі сири є в лінійці ТМ «Славія» — це плавлені сири зі смаком меду та шоколаду. Вони продаються в зручних пластикових стаканчиках — їх можна з'їсти як окремий десерт, а можна намазати на хліб.

Плавлені сири Пирятин

10. Класичні плавлені сири

Голандський, російський, вершковий — все це класичні, звичні нам, смаки плавлених сирів. Крім того, є сирок «Дружба», плавлений сир «Янтар» (звичайний і копчений) та ковбасні сири — всі вони чудово підійдуть як для швидкого поживного перекусу, так і для приготування різних страв. Наприклад, з ковбасними сирами можна приготувати дуже смачні сендвічі та бутерброди, а з плавленими сирами виходять смачні та поживні супи.

Плавлені сири Пирятин

Читайте також: Меню сирного гурмана — 10 видів сиру для будь-якого випадку

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття