Menu
Джерело: stocksnap.io

7 + 1 ідея, як і з чим швидко приготувати смачні бутерброди

Що може бути простіше і що може бути смачніше, ніж звичайний бутерброд? Пропонуємо вам 7 простих ідей, з чим і як можна приготувати бутерброди.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Що може бути простіше і що може бути смачніше, ніж звичайний бутерброд? В той же час, навіть з бутербродом можна проявити творчий підхід, і придумати щось незвичайне. Незвичайне і обов'язково смачне! Пропонуємо вам 7 простих ідей, з чим і як можна приготувати бутерброди.

1. Масло, сир, ковбаса — просто та смачно

Як то кажуть, все геніальне — просто. Точно так само можна сказати про звичайний бутерброди з ковбасою та сиром. Наріжте тоненькими скибочками свіжий хліб або багет, змастіть свіжим вершковим маслом, зверху покладіть шматочок ковбаси (докторської, салямі) або шинки, потім — шматочок сиру (чеддеру, голландського, сметанкового або будь-якого іншого). При бажанні, можна покласти шматочок помідора або огірка. Бутерброди готові! Просто, швидко, смачно!

З чим приготувати бутерброд

2. Масло, риба, огірок

Бутерброд з копченим лососем або фореллю — це, звичайно ж, не бутерброд на кожен день. Проте, чому б не побалувати себе смачненьким? Для такого бутерброду візьміть свіжий хліб, змастіть хліб вершковим маслом або турецьким йогуртом, викладіть зверху шматочок риби і кілька шматочків огірка. Смачного!

З чим приготувати бутерброд

3. Бутерброд з ікрою

Простіше простого готується бутерброд з червоною ікрою. Для такого бутерброду вам знадобиться свіжий хліб, смачне вершкове масло і, звичайно ж, червона ікра.

З чим приготувати бутерброд

4. Овочевий бутерброд

Для тих, хто віддає перевагу здоровому харчуванню, прекрасно підійде бутерброд з турецьким йогуртом і овочами (наприклад, огірком і редискою, огірком і помідором). Також, такий бутерброд прекрасно підійде для тих, хто не їсть м'ясного.

З чим приготувати бутерброд

5. Бутерброд з кисломолочним сиром

Ще один прекрасний варіант для тих, хто віддає перевагу здоровому харчуванню— бутерброд з кисломолочним сиром. Сир намастіть на хліб, зверху викладіть овочі, зелень та інші інгредієнти на ваш вибір. Бутерброд готовий! Замість кисломолочного сиру для такого бутерброду можна взяти сир Любительський або бринзу.

З чим приготувати бутерброд

6. Бутерброд з плавленим сиром

Якщо часу зовсім мало, і хочеться перекусити, можна зробити бутерброд з плавленим сиром Янтар. Просто і смачно!

З чим приготувати бутерброд

7. Гарячі бутерброди

І, навпаки, якщо часу багато, можна приготувати гарячі бутерброди в духовці. Для цього вам знадобиться батон або багет, вершкове масло, ковбаса і твердий сир (чеддер, проволоне, звенигородський). Масло намастіть на шматочки батону, зверху викладіть ковбасу і посипте подрібненим сиром. Поставте бутерброди в духовку, щоб розтопився сир. Гарячі бутерброди готові!

З чим приготувати бутерброд

І, звичайно ж, можна просто змастити шматочок хліба вершковим маслом — смачний і корисний бутерброд готовий! Більш того, можна поекспериментувати і приготувати часникове вершкове масло або спред з вершкового масла та авокадо. Про те, як це зробити, ми розповідали в статті Міфи та правда про вершкове масло

З чим приготувати бутерброд

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття