Menu
Крученики зі свинини

Крученики зі свинини

 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Інгредієнти:

  • Свиняча корейка  500 г
  • Цибуля — 2 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Сметана ТМ «Яготинська» — 2 ст. л.
  • Кріп і петрушка — пучок
  • Мелений чорний перець, сіль — за смаком
  • Панірувальні сухарі
  • Олія

 

Приготування:

  1. М’ясо порізати шматками, як на відбивні, та легенько відбити, поперчити, посолити.
  2. Одну цибулину подрібнити та підсмажити на сковорідці з олією до золотистого кольору, зняти з вогню і трішки остудити.
  3. Подрібнити кріп і петрушку, натерти на крупній тертці сир, додати смажену цибулю і перемішати.
  4. Обваляти крученики в панірувальних сухарях та обсмажити з двох боків на сковорідці з олією.
  5. Другу цибулину подрібнити, моркву натерти на крупній тертці, підсмажити до готовності, посолити, поперчити, додати сметану, перемішати.
  6. Викласти в сковорідку з соусом вже підсмажені крученики, накрити кришкою і залишити на маленькому вогні на 30 хвилин, щоб протушкувались.

Смачного!

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття