
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
- Свиняча корейка — 500 г
- Цибуля — 2 шт.
- Морква — 1 шт.
- Сметана ТМ «Яготинська» — 2 ст. л.
- Кріп і петрушка — пучок
- Мелений чорний перець, сіль — за смаком
- Панірувальні сухарі
- Олія
Приготування:
- М’ясо порізати шматками, як на відбивні, та легенько відбити, поперчити, посолити.
- Одну цибулину подрібнити та підсмажити на сковорідці з олією до золотистого кольору, зняти з вогню і трішки остудити.
- Подрібнити кріп і петрушку, натерти на крупній тертці сир, додати смажену цибулю і перемішати.
- Обваляти крученики в панірувальних сухарях та обсмажити з двох боків на сковорідці з олією.
- Другу цибулину подрібнити, моркву натерти на крупній тертці, підсмажити до готовності, посолити, поперчити, додати сметану, перемішати.
- Викласти в сковорідку з соусом вже підсмажені крученики, накрити кришкою і залишити на маленькому вогні на 30 хвилин, щоб протушкувались.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття