-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти для млинців:
- Куряча печінка — 400 г
- Курячі яйця — 2 шт.
- Молоко ТМ «Яготинське» 2,6% жиру — 300 мл
- Борошно пшеничне — 150 г
- Соняшникова олія — 1 ст. ложка
- Сіль, мускатний горіх, коріандр — за смаком.
Інгредієнти для начинки:
- Майонез — 3-5 ст. ложки
- Морква — 2-3 шт.
- Цибуля — 2 шт.
- Масло ТМ «Яготинське» 73% жиру — 30 г
- Вода — 50 г
- Часник — 1-2 зубки
- Соняшникова олія — для смаження
- Сіль, спеції — за смаком.
Приготування млинців:
- Печінку промити у холодній воді і перебити в блендері до однорідної маси.
- Додати до яйця, сіль, спеції та ще раз ретельно перемішати.
- Поступово додати борошно та молоко. Кількість борошна регулюйте, зважаючи на консистенцію тіста — воно має бути, як тісто на звичайні тонкі млинці.
Приготування начинки:
- Очистити моркву та цибулю і натерти на дрібній тертці.
- Смажити на олії на середньому вогні, постійно перемішуючи до моменту, поки не стануть м'якими. Додати масло, воду, сіль та спеції й до смажити до готовності.
- До майонезу додати подрібнений часник, перемішати ці два компоненти в окремій ємності.
Приготування торта:
- Перший млинець намазати майонезом, зверху накрити другим і його змазати начинкою.
- Чергувати шари з майонезом та начинкою, поки не закінчаться млинці.
- Готовій страві дати постояти в холодильнику кілька годин, накривши плівкою, щоб млинці не підсихали.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття