Menu
Печінковий торт

Печінковий торт

 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Інгредієнти для млинців:

  • Куряча печінка — 400 г
  • Курячі яйця — 2 шт.
  • Молоко ТМ «Яготинське» 2,6% жиру — 300 мл
  • Борошно пшеничне — 150 г
  • Соняшникова олія — 1 ст. ложка
  • Сіль, мускатний горіх, коріандр — за смаком.

Інгредієнти для начинки:

  • Майонез — 3-5 ст. ложки
  • Морква — 2-3 шт.
  • Цибуля — 2 шт.
  • Масло ТМ «Яготинське» 73% жиру — 30 г
  • Вода — 50 г
  • Часник — 1-2 зубки
  • Соняшникова олія — для смаження
  • Сіль, спеції — за смаком.

 

Приготування млинців:

  1. Печінку промити у холодній воді і перебити в блендері до однорідної маси.
  2. Додати до яйця, сіль, спеції та ще раз ретельно перемішати.
  3. Поступово додати борошно та молоко. Кількість борошна регулюйте, зважаючи на консистенцію тіста — воно має бути, як тісто на звичайні тонкі млинці.

Приготування начинки:

  1. Очистити моркву та цибулю і натерти на дрібній тертці.
  2. Смажити на олії на середньому вогні, постійно перемішуючи до моменту, поки не стануть м'якими. Додати масло, воду, сіль та спеції й до смажити до готовності.
  3. До майонезу додати подрібнений часник, перемішати ці два компоненти в окремій ємності.

Приготування торта:

  1. Перший млинець намазати майонезом, зверху накрити другим і його змазати начинкою.
  2. Чергувати шари з майонезом та начинкою, поки не закінчаться млинці.
  3. Готовій страві дати постояти в холодильнику кілька годин, накривши плівкою, щоб млинці не підсихали.

Смачного!

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття