
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
- Сливи — 10–12 шт.
- Сир кисломолочний 9% жиру ТМ «Яготинський» — 400 г
- Цукор — 170 г
- Яйця (жовтки) — 2 шт.
- Масло вершкове ТМ «Яготинське» 73% — 40 г
- Борошно — 2–3 ст.л.
- Сіль — дрібка
- Листкове тісто — 1 пласт
Приготування:
- Сливки розрізати навпіл, дістати з них кісточки. В каструлі розтопити масло, додати туди 1/3 цукру, сливи та трішки води. Добре все змішати та готувати сливки кілька хвилин на легкому вогні. Нехай вміст каструлі охолоджується.
- Яйця розділити на білки та жовтки.Жовтки перетерти з 2/3 частиною цукру. Сир перетерти до зникнення зернистості, а потім змішати з жовтками, сіллю й борошном.
- Форму для випічки треба змастити маслом, власти на дно шар листкового тіста. Зверху висипати сирну масу, розрівняти її рівномірно. Викласти половинки сливки на поверхню та ставити форму в духовку. Випікати 30–35 хвилин за температури 180 градусів.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття