Menu
Баклажани із сиром і томатним соусом

Баклажани із сиром і томатним соусом

 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Інгредієнти:

 

Приготування:

  1. Баклажани нарізати товстими кільцями. Залити їх водою, посолити та залишити настоюватися 10–15 хвилин. Потім злити солону воду та просушити баклажани.
  2. Вимішати баклажани в олії та суміші спецій: солі, перцю, сушеного часнику.
  3. Базилік розділити на листочки на подрібнити, змішати з томатним соусом. Сир натерти на дрібній тертці. На деко, застелене пергаментним папером, викласти кільця баклажана.
  4. Змастити баклажани томатним соусом, посипати сиром, а поверх сиру — кунжутом та сіллю. Запікати, поки сир не покриється золотистою хрусткою скоринкою.

Смачного!

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття