
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
- Баклажани — 3-4 шт.
- Томатний соус — 100 г
- Базилік — 2–3 гілочки
- Сир твердий «Традиційний» ТМ «Пирятин» — 160 г
- Кунжут — 50 г
- Сіль/чорний перець/сушений часник — за смаком
- Олія — 3-4 ст. л.
Приготування:
- Баклажани нарізати товстими кільцями. Залити їх водою, посолити та залишити настоюватися 10–15 хвилин. Потім злити солону воду та просушити баклажани.
- Вимішати баклажани в олії та суміші спецій: солі, перцю, сушеного часнику.
- Базилік розділити на листочки на подрібнити, змішати з томатним соусом. Сир натерти на дрібній тертці. На деко, застелене пергаментним папером, викласти кільця баклажана.
- Змастити баклажани томатним соусом, посипати сиром, а поверх сиру — кунжутом та сіллю. Запікати, поки сир не покриється золотистою хрусткою скоринкою.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття