Menu
Смачно та просто — 7 ідей, що приготувати на цих вихідних

Смачно та просто — 7 ідей, що приготувати на цих вихідних

Вареники з кисломолочним сиром та домашні сирники, оладки на ряжанці та млинці з солоною начинкою, голубці й кабачкові оладки — у цій статті ми підібрали кілька ідей, що можна приготувати вже на цих вихідних.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

З понеділка по п'ятницю, після насиченого робочого дня, може не вистачати часу на те, щоб готувати млинці, вареники або голубці. Тим більше причин приготувати щось смачне на вихідних — в задоволення собі та на радість всій сім'ї. У цій статті ми підібрали 7 ідей — що можна приготувати вже на цих вихідних.

Солоні сирники зі шпинатом

Кожна господиня хоча б раз у житті готувала класичні солодкі сирники: з кисломолочним сиром, яйцем, сметаною або кефіром, цукром, ваніллю та корицею. На цих вихідних, пропонуємо приготувати незвичайні солоні сирники зі шпинатом.
Для того, щоб приготувати ці сирники, вам знадобиться свіжий кисломолочний сир, моцарела, шпинат, трохи подрібнених горіхів та панірувальні сухарі. Сирники потрібно спочатку підсмажити на сковороді з рослинною олією, після чого поставити в духовку. Просто та смачно!

 сметана

Більше про те, як готувати сирники, читайте в статті 5 рецептів смачних сирників, щоб здивувати всю сім'ю

Оладки з кабачків

Влітку і восени, коли доступні свіжі кабачки, можна приготувати смачні кабачкові оладки. Для цього кабачки потрібно подрібнити на тертці, перемішати з борошном, яйцями, цукром, сіллю та пекарською содою. Смажити кабачкові оладки потрібно на рослинній олії на сковороді, а подавати найкраще зі сметаною або йогуртом без добавок. Смачного!

бринза

Більше — в статті Час кабачків — 5 смачних страв, які можна приготувати з кабачками

Вареники з бринзою та зеленню

Існує багато рецептів вареників з сиром: вареники із солодким сиром, вареники з солоним сиром, вареники з адигейським сиром, вареники з сиром та горіхами, вареники з полуницею та сиром, вареники з бринзою та зеленню.

Щоб приготувати начинку для вареників з бринзою, знадобляться такі інгредієнти: бринза, яйце, подрібнена зелень. Тісто для вареників можна приготувати на молоці: для цього знадобиться борошно, яйце, сіль, цукор та холодне молоко. Подавати вареники на стіл найкраще зі сметаною або турецьким йогуртом. Смачного!

Вареники з бринзою та зеленню

Більше — читайте в статті Як приготувати вареники з сиром — покрокова інструкція та 10 ідей для начинки

М'ясні голубці з рисом

Для приготування голубців потрібен час, однак результат того вартий. Щоб приготувати голубці, вам знадобиться капуста, рис, м'ясний фарш, морква, цибуля, приправи. Подають голубці обов'язково зі сметаною. Смачного!

М'ясні голубці з рисом

Рецепт — у статті Які бувають голубці та як їх приготувати — три рецепти

Оладки на ряжанці

Традиційно, оладки готуються на кефірі, проте можна приготувати і оладки на ряжанці — завдяки ряжанці у них виходить особливий смак. Для цієї страви знадобляться такі інгредієнти: ряжанка, яйця, борошно, сіль, сода, ванільний цукор, рослинна олія. Смажити такі оладки потрібно на сковороді. Подавайте на стіл зі сметаною або ряжанкою «З печі».

ряжанка

Про те, які ще страви можна приготувати з ряжанкою, читайте в статті Оригінальний смак звичних страв — як приготувати млинці, вівсянку та суп з ряжанкою

Кесаділья з куркою та твердим сиром

Кесаділья — це мексиканська страва, яка складається з тортильї (можна замінити лавашем) і різних наповнювачів (сиру, м'яса, овочів, приправ і т.п.). Щоб приготувати м'ясну кесаділью з сиром, знадобляться такі інгредієнти: цибуля, куряче філе (його потрібно нарізати тонкими скибочками та підсмажити на сковороді з цибулею), соус сальса, тортилья або лаваш, тертий твердий сир (наприклад, чеддер).

Кесаділья з куркою та твердим сиром

Детальніше — в статті Кесаділья, буріто, енчіладо, тако, начос — 5 страв мексиканської кухні

Млинці з різною начинкою

Млинці на молоці готуються дуже просто: для їх приготування потрібне борошно, молоко, цукор, сіль, яйце та пекарський порошок. Існує безліч варіантів начинки для млинців. Так, можна приготувати млинці з кисломолочним сиром, млинці з фруктовою начинкою, млинці з плавленим солоним сиром, млинці з сосискою та плавленим сиром, млинці з беконом та бананом, гарбузові млинці, млинці з яблуком та корицею.

Млинці з різною начинкою

Більше — читайте в статті Як приготувати смачні млинці на молоці — рецепти та секрети приготування

А що готуєте на вихідних Ви?

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття