Menu
7 причин, чому варто спробувати Геролакт

7 причин, чому варто спробувати Геролакт

Геролакт торгової марки «Яготинське» — це унікальний за своїм складом і смаковими якостями продукт, який вже завоював серця багатьох українців! 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Сьогодні на полицях магазинів можна знайти молочні та кисломолочні напої на будь-який смак — різної жирності, консистенції, зі всілякими добавками та без добавок. Один з таких напоїв — Геролакт торгової марки «Яготинське». Цей унікальний за своїм складом і смаковими якостями продукт вже завоював серця багатьох українців! Пропонуємо Вам 7 причин, чому варто спробувати Геролакт.

Польза геролакта

1. Геролакт — продукт для тих, хто хоче бути здоровим

Як і в інших напоях на основі коров'ячого молока (кефірі, заквасці, ряжанці, йогурті), в Геролакті містяться необхідні для здоров'я вітаміни. Так, споживання 500 мл напою забезпечує майже третину добової норми вітаміну Е і більше третини вітаміну С. Крім того, Геролакт нормалізує мікрофлору кишечника, знижує рівень холестерину, нормалізує обмін речовин, забезпечує профілактику захворювань шлунково-кишкового тракту.

Читайте також: Що їсти, щоб добре виглядати — 12 продуктів з вітаміном Е

2. Геролакт містить корисні бактерії

Йдеться про пробіотик Enterococcus faecium, який бореться з патогенними бактеріями в кишечнику, підвищує вміст в організмі вітамінів групи В, а також допомагає засвоюватися вітамінам Е і С, які містяться в напої. Крім пробіотиків, в Геролакті містяться бактерії Streptococcus thermophilus.

Читайте також: Їжа для здоров'я— 10 багатих на пробіотики продуктів

3. Корисність Геролакту підтверджується дослідженнями

Геролакт був розроблений вітчизняними вченими в 1984 році, після чого ефективність напою підтвердили дослідження, проведені в Данії за участі добровольців у віці від 35 років. Дослідження показало, що якщо протягом місяця вживати 400-500 мл Геролактуна день, то поліпшується стан здоров'я і самопочуття. Крім того, систематичне вживання Геролакту позитивно впливає на стан мікрофлори кишечника, знижує рівень холестерину та ліпідів у крові. Ніяких небажаних ефектів при тривалому вживанні Геролакту виявлено не було.

Читайте також: Готуємо смузі з користю для шлунка і фігури

4. Геролакт — хороша альтернатива іншим кисломолочним продуктам

Відомо, що кефір і йогурт — продукти-лідери за вмістом корисних бактерій пробіотиків. Якщо ж вам, з якоїсь причини, не подобається ні перший, ні другий, або просто хочеться чогось новенького, спробуйте Геролакт — скоріше за все, що вам сподобається.

Читайте також: Кисломолочні продукти — що підходить саме вам

5. Геролакт — це смачно

Крім корисних для здоров'я властивостей, Геролакт відрізняється дуже незвичайним і приємним смаком. Рекомендується розділити продукт на кілька прийомів, один з яких — за 1-2 години перед сном.

Читайте також: Смузі з кефіром — очищаємо організм після новорічних свят

6. Споживачі дають хороші відгуки про Геролакт

Незважаючи на те, що Геролакт ТМ «Яготинське» з'явився на ринку порівняно недавно (Яготинський маслозавод почав випускати його тільки в 2014 році), навіть за такий короткий термін у цього смачного і незвичайного кисломолочного напою з'явилося дуже багато шанувальників. За одним лише відгуками на сайтах irecommend.ru та otzovik.com можна побачити, що багатьом споживачам Геролакт дуже сподобався.

Сьогодні Геролакт доступний в багатьох продуктових магазинах. Він випускається в зручній картонній упаковці, об'ємом 500 грамів і 900 грамів. Рішення випускати Геролакт в упаковці 900 грамів Яготинський маслозавод прийняв після проведення опитування споживачів.

Читайте також: Чим відрізняється молочна продукція, розлита в різні упаковки

7. Геролакт — продукт довгожителів

Напій містить бактеріальну культуру, характерну для кишкового біоценозу довгожителів Абхазії, він розроблений спеціально для людей середнього та похилого віку. Геролакт в значній мірі забезпечує потребу організму в кальції (в оптимальному співвідношенні з фосфором, білками і лактозою), незамінних амінокислотах і жирних кислотах, вітамінах С і Е. При регулярному вживанні Геролакту нормалізується співвідношення білкових фракцій і рівень глюкози в крові, робота травної та серцево-судинної систем, опорно-рухового апарату, знижується загальний рівень холестерину крові. Продукт має яскраво виражену антисклеротичну дію.

Читайте також: Скільки кальцію потрібно, щоб бути здоровим, і де його брати — 10 багатих кальцієм продуктів

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття