Menu
Якщо потрібно швидко перекусити — 5 ідей для сирного перекусу

Якщо потрібно швидко перекусити — 5 ідей для сирного перекусу

Якщо потрібно швидко, поживно та корисно перекусити, то чому б не організувати сирний перекус: сир, овочі, фрукти, горіхи. Як не можна краще для швидкого перекусу підійдуть слайсерні сири — в упаковці по 150 грамів, нарізані тоненькими скибочками.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

У цій статті пропонуємо вам 5 ідей — який сир добре підійде для сирного перекусу та якими продуктами його можна доповнити.

1. Сир «Парменталь» з фруктами

Якщо й існує сир, який однозначно варто скуштувати, то це «Парменталь» торгової марки «Пирятин». Цей сир, з мінімальним строком дозрівання два місяці, є гідним аналогом елітних сирів європейської якості. У 2014 році «Парменталь» ТМ «Пирятин» отримав гран-прі на Всеукраїнському дегустаційному конкурсі якості молочних продуктів.
Він відрізняється сирним, пікантним, злегка гострим смаком — який прекрасно поєднується з яблуками, грушами, персиками, горіхами та іншими продуктами. Чим не перекус?

парменталь

Читайте також: 10 надзвичайно смачних сирів, які варто скуштувати вже сьогодні

2. Сир «Пирятин» з горіхами

Виражений сирний смак з легкою кислинкою — це сир «Пирятин» торгової марки «Пирятин». Він виготовляється за аналогією з популярним в Європі датським сиром Хаварті. На полицях українських магазинів сир «Пирятин» з'явився не так давно, проте українські споживачі вже встигли оцінити його смакові якості.
Сир «Пирятин» продається на вагу і в слайсерному вигляді. Він прекрасно поєднується з фруктами та горіхами. Візьміть кілька скибочок сиру, трохи горіхів (наприклад, волоських, мигдальних або кеш'ю) — і поживний перекус готовий!

пирятин

Читайте також: Меню сирного гурмана — 10 видів сиру для будь-якого випадку

3. Смак пряженого молока в сирі

Якщо вам подобається смак пряженого молока, то напевно сподобається і сир зі смаком пряженого молока. Сир «Король сирів» торгової марки «Пирятин» та сир «Король гурман» торгової марки «Славія» — обидва ці сири відрізняються смаком та ароматом пряженого молока. Вони чудово поєднуються з фруктами, овочами та іншими продуктами.
Сир «Король сирів» увійшов до сотні кращих товарів України у 2010 році, а «Король гурман» — у 2012 році. Обидва сири випускаються як на вагу, так і в слайсерному вигляді.

король гурман

Читайте також: Меню сирного гурмана — 10 сирів з оригінальними смаками

4. Сир з яблуком — для тих, хто худне

Якщо ви стежите за фігурою, то вам напевно сподобається сир «Грація». Він відрізняється легким ніжним смаком та відноситься до категорії сирів зі зниженою жирністю (всього 20%), тому якнайкраще підійде тим, хто сидить на дієті та рахує калорії.
Візьміть кілька скибочок сиру «Грація», кілька шматочків яблука (або інші низькокалорійні фрукти) — і перекус готовий. Смачно, поживно та без шкоди для фігури!

грація

Читайте також: Худнемо смачно — 10 продуктів для тих, хто стежить за фігурою

5. Сир «Голландський» та «Російський»

Якщо й існують сири, які точно не потребують рекомендацій, то це сир «Голландський» і сир «Російський». Обидва ці сири прекрасно поєднуються з м'ясними продуктами, фруктами та овочами. Наприклад, чому б не приготувати бутерброд з маслом, шматочком докторської ковбаси або шинки та скибочкою голландського сиру? Смачно та просто!

Голландський

Читайте також: 7 + 1 ідея, як і з чим швидко приготувати смачні бутерброди

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття