Menu
Варто скуштувати — 7 молочних продуктів, які з'явилися зовсім недавно

Варто скуштувати — 7 молочних продуктів, які з'явилися зовсім недавно

Турецький йогурт та класичний йогурт, білкова закваска без добавок та білкова закваска з полуничним наповнювачем, айран звичайний та айран з кропом — ось лише деякі молочні продукти, які з'явилися зовсім недавно та які однозначно варто скуштувати.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Сьогодні, на полицях магазинів з'являється багато нових молочних та кисломолочних продуктів, у тому числі таких, про які ще кілька років тому мало хто чув. Щоб вам було простіше в цьому розмаїтті розібратися, ми склали список молочних та кисломолочних продуктів, які з'явилися зовсім недавно — та які однозначно варто скуштувати.

Турецький йогурт

Густий, смачний, без добавок — йогурт «Турецький» з'явився зовсім недавно, і одразу ж завоював серця багатьох українських споживачів. Його можна вживати як самостійний десерт, а можна приготувати з ним смачний десерт на швидку руку — потрібно просто додати до турецького йогурту трохи фруктів, ягід або горіхів.

Турецький йогурт

Крім того, турецьким йогуртом можна заправляти салати — він легший, якщо порівнювати з вершками та сметаною, при цьому надає салатам абсолютно неповторного смаку. Спробуйте!

йогурт

Читайте також: Чим замінити майонез — 10 продуктів-замінників майонезу

Білкова закваска

Готова для вживання закваска — смачний кисломолочний продукт, в якому міститься безліч корисних речовин. Існують різні види кисломолочної закваски: звичайна, знежирена, з фруктовими добавками, з висівками та злаками.

закваска

У минулому році на полицях магазинів з'явився ще один вид закваски — білкова закваска, створена спеціально для активних українців. Ця закваска відрізняється тим, що в ній міститься багато білка: в 100 грамах напою — 4,5 грами білка, тобто в одній пляшці — не менше, ніж 20 грамів білка. Білкова закваска буває звичайна і з полуничним наповнювачем.

закваска

Читайте також: Скільки потрібно білка та де його брати — 10 продуктів з високим вмістом білка

Класичний йогурт

Якщо й існує продукт, який був би корисний практично кожному, то це йогурт. У йогурті міститься багато корисних речовин (кальцій, фосфор, вітаміни). Регулярне вживання йогурту допомагає схуднути та покращує роботу шлунково-кишкового тракту. Крім того, йогурт — це дуже смачно.

Класичний йогурт

Більше про користь йогурту — читайте в статті 10 причин, чому варто додати в раціон класичний йогурт

Нещодавно в лінійці торгової марки «Яготинське» з'явився класичний питний йогурт без добавок — його можна вживати як окремий продукт, а можна готувати з ним смачні та корисні десерти, наприклад, смузі з йогуртом, полуницею та м'якушем банана.

Айран — звичайний і з кропом

Літо — час, коли дуже добре смакує справжній холодний айран. Цей напій чудово втамовує спрагу, добре засвоюється організмом та містить багато корисних речовин. На айрані можна готувати літні напої та холодні супи, наприклад окрошку на айрані або огірковий суп на айрані. На полицях українських магазинів, крім звичайного айрану, недавно з'явився і айран з кропом. Скуштуйте!

Айран яготинський

Більше про властивості та користь айрану читайте в статті Напій здоров'я від народів Кавказу — 7 причин полюбити айран

Какао з молоком

Якщо зима — час гарячого какао з молоком, то влітку, чому б не поласувати холодним какао з молоком від торгової марки «Яготинське»? Воно виготовляється виключно з натуральних інгредієнтів, випускається в упаковці на 450 і 900 грамів та сподобається як дорослим, так і дітям. Вживати його можна як в гарячому, так і в холодному вигляді — збовтати, відкрити та можна насолоджуватися!

какао

Читайте також: Меню для ласунів — 8 солодких десертів, корисних для здоров'я

Біолакт

Біолакт — це абсолютно новий для українського ринку кисломолочний продукт, розроблений спеціально для дітей. Він містить ацидофільну паличку, має пробіотичні властивості та допомагає підтримувати здорову мікрофлору кишечника. Фахівці рекомендують вводити Біолакт в раціон дитини з 8 місяців, починаючи з однієї чайної ложки за годування.

Біолакт

Читайте також: 10 корисних дитячих перекусів, які не потрібно готувати

Йогурти для дітей від трьох років

Маленькі діти люблять все яскраве, барвисте та незвичайне. Вік від трьох років — це якраз той час, коли дитині хочеться проявити фантазію: прикрасити їжу на тарілці, зробити незвичайний бутерброд або отримати в подарунок солодкий корисний десерт з сюрпризом — наприклад, дитячий йогурт торгової марки «Хопси» (полуничний, банановий або персиковий). З кожною пляшечкою йогурту дитина отримує гарантований подарунок: комікс, енциклопедію або вкладиш.

йогурт для дітей

А які молочні новинки останнім часом куштували ви?

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття