Menu
Для тих, хто любить молоко — смачні гарячі напої на молоці

Для тих, хто любить молоко — смачні гарячі напої на молоці

Кава з молоком, лате з ваніллю та медовий раф; індійський чай масала та звичайний чай з молоком; какао з молоком й гаряче молоко з прянощами; гарячий ег-ног та інші — у цій статті ми зробили добірку гарячих напоїв, які можна приготувати з молоком.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Коров'яче молоко — смачний та корисний для здоров'я продукт, в якому міститься багато білка, необхідного для кісток кальцію, а також фосфор, вітамін D та інші корисні речовини. Більше про користь молока — читайте в статтях Користь молока для всієї родини: кому і скільки потрібно молока, щоб бути здоровим та Скільки кальцію потрібно, щоб бути здоровим, і де його брати — 10 багатих кальцієм продуктів

струнка фігура

Сьогодні у продажу доступні різні види молока: пастеризоване, ультрапастеризоване, пряжене, дитяче, молоко різної жирності. Про те, чим відрізняються ці види молока, читайте в статті Як вибрати молоко в магазині — 6 критеріїв, на які варто звернути увагу

молоко

У цій статті ми зробили добірку для тих, хто любить молоко — 6 смачних та корисних напоїв на основі молока.

Гаряче молоко з прянощами

Гаряче молоко корисне при застуді, а гаряче молоко з прянощами — це і корисно, і смачно. Чашка гарячого молока на ніч допоможе легше заснути й краще спати, щоб набратися сил перед новим днем. Щоб приготувати чашку смачного гарячого молока, візьміть трошки меду, дрібку кориці, коріандру та меленого мускатного горіха — доведіть молоко до кипіння, і насолоджуйтеся!

Гаряче молоко з прянощами

Читайте також: День Молока — 7 цікавих ідей, як і з чим можна пити молоко

Какао з молоком

Осінь та зима — слушний час, щоб насолоджуватися смачним какао на молоці. В какао містяться корисні речовини, такі як калій, магній, кальцій, фосфор, антиоксиданти, вітаміни. Какао на молоці з ваніллю та какао на молоці з кленовим сиропом, какао по-мексиканськи і какао з чорносливом — ось лише кілька способів приготувати смачний та корисний гарячий напій, який сподобається як дітям, так і дорослим. Більше — читайте в статті Чим корисно гаряче какао з молоком та як його приготувати — 5 рецептів

Какао з молоком

Якщо ж готувати какао — зовсім ніколи, можна поласувати готовим напоєм від торгової марки «Яготинське». Він випускається по 450 та 900 грамів і сподобається як дорослим, так і дітям. Крім того, цей напій можна вживати як в гарячому, так і в холодному вигляді — досить збовтати, відкрити і можна насолоджуватися!

какао

Читайте також: 5 незвичайних молочних продуктів, які варто спробувати вже зараз

Кава з молоком

Лате звичайний, лате з ваніллю і лате з білим шоколадом, капучино, мока, браунер, кафе-о-ле, ароматна кава з приправами, медовий раф, кавовий напій з молоком та бананом — ось лише кілька способів приготувати смачну каву з молоком. Рецепти — в статті Як приготувати каву з молоком — найкращі рецепти улюбленого напою

Кава з молоком

Якщо ви любите каву і не можете утриматися від вечірньої чашечки улюбленого напою, варто додати в нього трохи молока або вершків — інакше ви ризикуєте заробити безсоння. Також, пити каву з молоком варто в тому випадку, якщо у вас підвищена кислотність. Однак, якщо ви сидите на дієті й рахуєте калорії, варто віддати перевагу чорній каві або каві зі знежиреним молоком.

молоко

Більше — читайте в статті Кава з молоком — шкода чи користь улюбленого напою

Чай з молоком

Чай — один з найпопулярніших у світі напоїв. Крім того, чай корисний для здоров'я: в ньому містяться антиоксиданти, вітаміни та інші корисні речовини. Відомо, що споживання чаю добре впливає на імунну систему, роботу серця, та навіть на здоров'я зубів.

Чай з молоком

Більше — читайте в статті У чому користь чаю з молоком — думка вчених

Приготувати чай з молоком — дуже просто. Для цього в одну чашку налийте молоко, в іншій заваріть чай. Заварений чай вилийте зверху на молоко — і насолоджуйтеся! Крім того, з молоком можна приготувати чайний лате та індійський чай масала, а також гімалайський чай з молоком та прянощами. Рецепти — в статті Як приготувати чай з молоком — 5 рецептів смачного напою

Чай з молоком

Гарячий безалкогольний ег-ног

Ег-ног (еggnog) — це солодкий напій, у складі якого обов'язково є молоко (або вершки) та яйця, а також інші інгредієнти (прянощі, приправи). Ег-ног буває безалкогольний та з додаванням алкоголю. Ег-ног іноді плутають з таким напоєм як ґоґоль-моґоль, що не зовсім вірно: ґоґоль-моґоль готується без молока, а в еggnog молоко або вершки повинні бути обов'язково.

Чай з молоком Гарячий безалкогольний ег-ног

Рецепт — в статті Що таке ег-ног та як його готувати — простий рецепт безалкогольного коктейлю

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття