Menu
Для тих, хто любить готувати — що приготувати на цих вихідних

Для тих, хто любить готувати — що приготувати на цих вихідних

Вареники з картоплею та бринзою, кальцоне з шинкою й сиром проволоне, чвіштарі з сулугуні, фаршировані сиром гриби, рисові котлети з плавленим сиром — у цій статті ми зробили добірку, що приготувати на цих вихідних.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Вихідні — час, коли можна побути з сім'єю, добре відпочити та приготувати щось смачненьке. У цій статті ми підібрали шість ідей для тих, хто вміє та любить готувати — шість сирних страв, які можна приготувати вже на цих вихідних.

Вареники з бринзою

Готувати справжні українські вареники — справа, звичайно, клопітка, але результат того вартий. Приготувати вареники можна по-різному. Наприклад, тісто для вареників можна замісити на молоці або кефірі, а начинку для вареників можна приготувати з чим завгодно: з солоним або солодким кисломолочним сиром, з адигейським сиром, з картоплею та сиром чеддер, з бринзою та зеленню, з картоплею та бринзою.

Вареники з бринзою

Щоб зробити начинку для вареників з картоплею та бринзою, знадобиться картопляне пюре, трохи свіжої смачної бринзи, сіль, чорний перець, подрібнена зелень.

бринза

Більше — в статті З чим приготувати вареники — 10 ідей для української господині

Кальцоне з шинкою та сиром проволоне

Тим, хто любить поїсти смачно та поживно, сподобається не тільки українська кухня, а й страви італійської кухні: піца, лазанья, зіті, кальцоне. Кальцоне — це різновид піци, закритий пиріг з начинкою (м'ясом, сосисками, салямі, різними видами сиру, овочами, соусом).

Кальцоне з шинкою та сиром проволоне

Для приготування кальцоне, як і для приготування піци, використовують різні види сиру, в тому числі моцарелу та інші м'які розсільні сири (бринзу, адигейський), а також чеддер, проволоне, інші.

проволоне

Більше — в статті Що таке кальцоне та з чим його приготувати — 10 ідей для начинки

Чвіштарі з сиром сулугуні

Сулугуні — м'який розсільний сир, який широко використовується в кулінарії. З сулугуні готують страви грузинської кухні (такі як хачапурі, пеновані, чвіштарі), смачну яєчню, піцу, вареники з сулугуні та навіть сирний шашлик з сиром сулугуні.

сулугуні

Чвіштарі — смажені коржики з кубиками сиру сулугуні. Щоб приготувати цю страву, вам знадобиться кукурудзяна мука, яйця, молоко, сир сулугуні та рослинна олія для смаження.

тісто

Рецепт — в статті Що приготувати з сиром сулугуні — найкращі рецепти

Фаршировані сиром гриби

Вихідні — найбільш слушний час, щоб приготувати щось незвичайне та смачне, наприклад фаршировані сиром гриби. Щоб зробити начинку для фаршированих грибів, беруть найрізноманітніші види сиру: моцарелу, сулугуні, сир голландський, сир гауда, плавлені сирки та, звичайно ж, чеддер.

чеддер

Приготувати таку закуску дуже просто: ніжки грибів потрібно відокремити від капелюшків, ніжки подрібнити та підсмажити на сковороді, сир та інші інгредієнти подрібнити, перемішати інгредієнти для начинки, нафарширувати капелюшки начинкою й поставити в гарячу духовку, щоб розплавився сир. Смачного!

Фаршировані сиром гриби

Рецепти — в статті Як приготувати фаршировані гриби з сирною начинкою — три рецепти

Рисові котлети з плавленим сирком

Дуже незвичайна та смачна страва, яку, до того ж, зовсім нескладно приготувати — це рисові котлети з плавленим сирком. Вона сподобається як вегетаріанцям, так і тим, хто любить смачно поїсти.

Рисові котлети з плавленим сирком

Щоб приготувати рисові котлети з сирною начинкою, знадобиться відварений рис, яйце, трохи борошна, сіль, приправи, рослинна олія для смаження та плавлений сирок для начинки («Дружба», з часником та зеленню, зі смаком грибів).

сир дружба

Рецепт — в статті Меню для вегетаріанців — як приготувати манні, рисові та гречані зрази з сиром

Сендвіч Монте-Крісто

Якщо ви любите різні сендвічі та бутерброди, то чому б не приготувати на цих вихідних смачний та незвичайний сендвіч Монте-Крісто?

сир гауда

Готується цей сендвіч з білого хліба, з шинкою або індичатиною та з твердим сиром (підійде будь-який сир, який добре плавиться). Готовий сендвіч Монте-Крісто потрібно вмочити в збите яйце та підсмажити на вершковому маслі з обох сторін. Подають з джемом або цукровою пудрою.

Сендвіч Монте-Крісто

Більше — читайте в статті Що приготувати на вихідних — 7 ідей для швидкого перекусу

А що готуєте на вихідних Ви?

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття