Menu
Що приготувати на вихідних — 7 ідей для швидкого перекусу

Що приготувати на вихідних — 7 ідей для швидкого перекусу

М'ясні та вегетаріанські сендвічі з сиром проволоне, класичний сендвіч BLT, сендвіч Монте-Крісто та сендвіч крок-месьє, вермонтський сендвіч та гарячі бутерброди з плавленим сиром — ось кілька ідей, що можна приготувати на цих вихідних.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Якщо ви любите смачні й поживні перекуси, а готувати щось складне не хочеться, то чому б не спробувати приготувати сендвіч? Пропонуємо вам 7 ідей — сендвічі та бутерброди, які можна приготувати вже на цих вихідних.

Сендвіч Монте-Крісто

Сендвіч Монте-Крісто — дуже смачний і незвичайний сендвіч. Він готується з білого хліба, з шинкою або індичатиною та з твердим сиром (підійде сир, який добре плавиться). Готовий сендвіч потрібно вмочити в збите яйце й підсмажити на вершковому маслі з обох сторін. Особливість цього сендвіча — в тому, що його подають з джемом або цукровою пудрою.

Сендвіч Монте-Крісто

Отже, якщо у вас на кухні знайдеться кілька шматочків білого хліба, м'ясна нарізка, трохи гірчиці та майонезу, кілька скибочок гауди або грюйера, куряче яйце, трошки молока й вершкового масла — ви можете приготувати цей смачний сендвіч вже зараз. Просто та смачно!

гауда

Більше — читайте в статті Сендвіч Монте-Крісто — як швидко приготувати смачний гарячий сендвіч

Сендвіч BLT для сніданку

Bacon, Lettuce, Tomato (бекон, латук, томат) — так розшифровується назва цього популярного сендвіча. Класичний сендвіч BLT готується саме з цими інгредієнтами: все, що вам знадобиться, це хліб, бекон, латук, помідор і трохи соусу. Крім того, буває каліфорнійський сендвіч BLT (крім перерахованих вище інгредієнтів, в нього додають авокадо і трохи лимонного соку) та сендвіч BLT для сніданку.

Сендвіч BLT для сніданку

Щоб приготувати сендвіч BLT для сніданку, крім бекону, помідорів та латуку, вам знадобиться кілька скибочок сиру чеддер і смажене яйце. Смачно та поживно!

Чеддер

Більше — читайте в статті Що таке сендвіч BLT та як його готувати — три рецепти

Сендвічі по-французьки

Навіть якщо ви ніколи не були у Франції, то напевно чули про такі сендвічі як крок-месьє та крок-мадам. Croque-monsieur — відомий французький гарячий бутерброд: він готується з шинкою, сиром та соусом бешамель. Сroque-madame — той же гарячий сендвіч, але зі смаженою яєчнею зверху.

Сендвічі по-французьки

На цей сендвіч доведеться витратити трохи часу, оскільки вам потрібно буде приготувати соус (соус готується з молоком, вершковим маслом та борошном). В іншому — сендвіч крок-месьє готується не складніше, ніж будь-який інший сендвіч. Вам знадобиться хліб, шинка, твердий сир, вершкове масло та оливкова олія, соус. Сендвіч крок-мадам готується так само, як і крок-месьє, плюс смажене яйце.

Мааздам

Більше — читайте в статті Крок-месьє і крок-мадам — готуємо гарячі сендвічі по-французьки

Вермонтський сендвіч

Ще один незвичайний і дуже смачний сендвіч — вермонтський сендвіч. Щоб його приготувати, знадобиться білий хліб з родзинками, шинка або індичка, яблуко та яблучне варення, сир чеддер і медова гірчиця. Вермонтський сендвіч смажиться на сковороді на вершковому маслі. Виходить дуже незвично та смачно.

Вермонтський сендвіч

Більше — читайте в статті Готуємо смачний сендвіч — секрети та рецепт вермонтського сендвіча

Сендвіч з сиром проволоне

Сир проволоне — напівтвердий італійський сир, який добре плавиться і широко використовується в кулінарії, в тому числі для приготування сендвічів. Сир проволоне буває звичайний та копчений. В Україні він випускається під торговою маркою «Пирятин».

провволлоне

Якщо ви любите смачні сендвічі, спробуйте приготувати підсмажений сендвіч з індичкою, помідором та сиром проволоне; сендвіч з яловичиною, салямі, маринованим перцем і сиром проволоне; або вегетаріанський сендвіч в грилі з помідорами та сиром проволоне. Вам сподобається!

Сендвіч з сиром проволоне

Рецепти сендвічів з сиром проволоне — в статті 5 смачних сендвічів, від яких неможливо відірватися

Гарячі бутерброди в духовці

Щоб приготувати гарячі бутерброди в духовці, знадобиться не так багато часу й інгредієнтів: хліб або батон, вершкове масло, ковбаса або м'ясо, овочі (огірки, помідори, солодкий перець, зелень) та/або фрукти і, звичайно ж, сир (голландський, чеддер, проволоне, моцарела, ковбасний, плавлений, ін.).

сир голландський

Гарячі бутерброди з помідорами, беконом та твердим сиром; гарячі бутерброди з копченою індичкою і сиром проволоне; гарячі бутерброди з морквою та плавленим сиром; гарячі бутерброди з шинкою, огірком і ковбасним копченим сиром — ось лише кілька ідей, з чим можна приготувати гарячі бутерброди в духовці.

сир голландський

Більше — читайте в статті Як приготувати гарячі бутерброди в духовці — швидко, смачно, поживно

Звичайні бутерброди

І якщо готувати зовсім не хочеться, то чому б не приготувати звичайні холодні бутерброди? Бутерброди з маслом та ковбасою, бутерброди з овочами та сиром, бутерброд зі смаженим яйцем, фруктові бутерброди, бутерброди з маслом та зеленню, бутерброди з червоною рибою і бутерброди з ікрою — варіантів безліч.

Звичайні бутерброди

Більше — читайте в статті Перекус на швидку руку — 12 ідей для смачних бутербродів

А які сендвічі та бутерброди готуєте ви?

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття