Menu
Джерело: pexels.com

Все геніальне просто — секрети та рецепти макаронів по-флотськи

У цій статті розповідаємо про те, як приготувати макарони по-флотськи та які потрібно знати секрети, щоб макарони по-флотськи вийшли особливо смачними.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Приготувати макарони можна сотнею різних способів. Страви італійської кухні, такі як паста карбонара та зіті; американський рецепт макаронів з плавленим сиром чеддер; макарони з кисломолочним сиром і макарони з плавленими сирками — серед усього цього розмаїття є один рецепт, який займає особливе місце, а саме — макарони по-флотськи.

Макарони по-флотськи — проста, смачна та поживна страва, яку хоча б раз у житті готував кожен. Причому, макарони по-флотськи підійдуть і для сімейних обідів, і для поживної вечері (після насиченого трудового дня), і навіть для святкових застіль. У цій статті розповідаємо про те, як приготувати макарони по-флотськи та які потрібно знати секрети, щоб макарони по-флотськи вийшли особливо смачними.

Читайте також: Як швидко та смачно нагодувати всю сім'ю — готуємо макарони з кисломолочним сиром

Макарони по-флотськи — інгредієнти

Для того щоб приготувати макарони по-флотськи, знадобляться найпростіші інгредієнти, які знайдуться на будь-якої кухні та які легко знайти в будь-якому продуктовому магазині.

Отже, для того щоб приготувати макарони по-флотськи, вам обов'язково знадобляться такі інгредієнти:

    • Макарони (400 грамів) — можна брати будь-які, але краще трубчасті.

Рецепт макаронів по-флотськи

    • М'ясний фарш (600 грамів) — зазвичай беруть фарш зі свинини, фарш з яловичини або тушонку.

Рецепт макаронів по-флотськи

    • Дві великі цибулини.
    • Вершкове масло (30–50 грамів).

Рецепт макаронів по-флотськи

  • Рослинна олія для смаження.
  • Сіль та перець.

Крім того, є необов'язкові інгредієнти, такі як часник (кілька зубчиків), морква (смажиться разом з цибулею), трохи томатної пасти (1–2 столові ложки), твердий сир (50–100 грамів, його натирають на терці, додають в кінці), інші спеції та приправи (які вам більше подобаються), подрібнена зелень (зелена цибуля, кріп, петрушка).

Читайте також: Швидко, смачно, поживно— як приготувати макарони з плавленим сиром

Макарони по-флотськи — покрокова інструкція

Готуються макарони по-флотськи дуже швидко та просто. Для початку очистіть та дрібно наріжте цибулю, після чого злегка підсмажте цибулю на рослинній олії (для цього рецепта вам знадобиться велика глибока сковорода). Моркву (якщо у вашому рецепті є морква) потрібно натерти на великій тертці й теж додати на сковороду, протушкувати. Далі, додайте на сковороду сирий фарш і смажте приблизно 20 хвилин (до готовності), в кінці посоліть та поперчіть.

Також, м'ясо можна спочатку відварити й тільки потім пропустити через м'ясорубку. Як краще — вирішувати вам.

Поки готується фарш, відваріть макарони. Для цього опустіть макарони у підсолену воду і варіть до напівтвердого стану. Відкиньте макарони на друшляк, після чого викладіть на сковороду до фаршу, перемішайте і добре протушкуйте. В кінці додайте вершкове масло і почекайте, щоб вершкове масло розплавилося, знову перемішайте.

Томатну пасту (якщо у вашому рецепті є томатна паста) додають в кінці. Тертий сир додають на сковороду, перемішують і чекають, щоб сир розплавився. Якщо хочете, готову страву можна прикрасити подрібненою зеленню. Макарони по-флотськи готові! Смачного!

Рецепт макаронів по-флотськи

Читайте також: Що приготувати зі спагеті — рецепти на будь-який смак

Макарони по-флотськи — секрети приготування

У кожної страви є свої секрети, і макарони по-флотськи — не виняток. Наостанок, пропонуємо вам кілька секретів приготування цієї смачної страви — щоб макарони по-флотськи вийшли ще смачнішими.

  • Макарони краще брати трубчасті — чим більше м'ясної начинки наб'ється в макарони в процесі приготування, тим смачніше.
  • Відварювати макарони потрібно до напівтвердого стану й ні в якому разі не розварювати.
  • Відварювати макарони краще в підсоленій воді (солити воду потрібно до того, як додасте в каструлю макарони) та у великій кількості води (інакше макарони злипнуться).
  • Якщо готуєте макарони по-флотськи з тушонкою, будьте обережні з сіллю і приправами, оскільки тушонка сама по собі солона і з приправами.
  • Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.

    Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття