Menu
Швидко, смачно, поживно — 6 простих ідей, чим намастити шматок хліба

Швидко, смачно, поживно — 6 простих ідей, чим намастити шматок хліба

Шматочок батона зі смачним вершковим маслом, овочевий бутерброд з турецьким йогуртом, хліб з плавленим сиром або вершковим крем-сиром, солодкий бутерброд з медовим маслом — у цій статті ми зробили добірку, з чим можна зробити смачний бутерброд нашвидкуруч.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Іноді, хочеться перекусити швидко й без особливого клопоту — з'їсти щось просте, при цьому смачне та поживне. В такому випадку, прекрасно підійде простий бутерброд — для якого не потрібні особливі інгредієнти.

Отже, чим намастити шматочок хліба або батона, щоб швидко перекусити?

Вершкове масло

Звичайне вершкове масло, виготовлене з коров'ячого молока — смачний та поживний продукт. Шматочок хліба, батона або багета, намащений вершковим маслом — це і просто, і смачно. Якщо є бажання, на хліб з маслом можна покласти шматочок ковбаси, помідора або огірка, а також твердого сиру (для цього добре підійдуть слайсерні сири).

Вершкове масло

Однак, і сам по собі хліб з маслом — це дуже смачно. Головне при цьому — правильно вибрати якісне вершкове масло. При виборі звертайте увагу на склад, відсоток жирності, дату, виробника. До речі, хороший спосіб вибрати якісне вершкове масло — це вибирати виробників, які експортують вершкове масло в країни Євросоюзу.

Вершкове масло

Турецький йогурт

Ті, хто любить корисні молочні продукти, вже напевно скуштували та встигли оцінити новий турецький йогурт торгової марки «Яготинське». Він відрізняється невисокою жирністю (10%) та дуже густою консистенцією, завдяки чому його можна використовувати як заправку для салатів та замість майонезу. Також, густий турецький йогурт можна намастити на шматочок хліба, додати кілька шматочків овочів, скибочку твердого сиру — і смачний бутерброд готовий!

Турецький йогурт

Читайте також: Смачно та корисно — 10 ідей для тих, хто любить турецький йогурт

Плавлений вершковий сир

Плавлені сири — прекрасний варіант для тих, хто любить пікантні незвичайні смаки. Вершковий, з шматочками грибів, зі смаком бекону, з ароматом та смаком ікри, з ароматом та смаком варених раків — існує великий вибір смачних плавлених сирів. Вони продаються в зручних пластикових стаканчиках по 100 грамів (більш ніж достатньо, щоб один раз перекусити). Потрібно просто намастити плавлений сир на шматочок багета або батона — і смачного!

Плавлений вершковий сир

Вершковий крем-сир

Тим, хто любить пікантні смаки та бутерброди з плавленим сиром, сподобається і вершковий крем-сир торгових марок «Славія» або «Пирятин». Жирність вершкового крем-сиру — 20%. Він виробляється з коров'ячого молока та вершків, з використанням бактеріальних заквасок, і відрізняється чистим, в міру підсоленим сирним смаком, а також однорідною ніжною консистенцією.

Вершковий крем-сир

Читайте також: Просто, смачно, поживно — 10 оригінальних смаків плавлених сирів

Вершкове масло з авокадо

Якщо ви любите вершкове масло і хліб з маслом, спробуйте приготувати домашній спред з натуральних продуктів — наприклад, спред з вершковим маслом та м'якушем авокадо. Зробити це дуже просто. Візьміть півчашки м'якого вершкового масла, м'якуш одного дуже стиглого авокадо, чайну ложку лимонного соку, дрібку чорного перцю та солі — складіть всі інгредієнти в блендер і добре подрібніть. Готовий спред намастіть на хліб — і смачного!

Вершкове масло з авокадо

Більше — читайте в статті Міфи та правда про вершкове масло

Солодке вершкове масло

Ті, хто любить солодке, можуть приготувати домашній спред з медом та корицею. Для цього знадобиться вершкове масло та мед (в рівних пропорціях), трохи цукрової пудри та дрібка кориці. Інгредієнти добре перемішайте — і можна мастити на хліб. Просто та смачно!

Солодке вершкове масло

Також, якщо ви любите солодкі бутерброди, побалуйте себе плавленим медовим або шоколадним сирком від торгової марки «Славія».

Солодке вершкове масло

З чим приготувати смачні бутерброди та сендвічі

Якщо є трохи часу, можна зробити бутерброд: брускету або звичайні бутерброди з овочами та зеленню; бутерброд з маслом, ковбасою та сиром; бутерброд з ікрою або червоною рибою; бутерброд з фруктами або варенням.

бутерброди та сендвічі

Більше — читайте в статті Перекус на швидку руку — 12 ідей для смачних бутербродів

Також, існує багато смачних сендвічів: сендвіч Монте-Крісто (з шинкою або індичатиною, з твердим сиром та джемом), сендвіч BLT для сніданку (бекон, помідор, латук, смажене яйце та сир чеддер), французькі сендвічі крок-месьє та крок- мадам (шинка, сир, соус бешамель), вермонтський сендвіч (білий хліб з родзинками, шинка або індичка, яблуко та яблучне варення, сир чеддер та медова гірчиця), інші.

бутерброди та сендвічі

Більше — в статті Що приготувати на вихідних — 7 ідей для швидкого перекусу

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття