Menu
Швидко та смачно — прості ідеї для закуски нашвидку

Швидко та смачно — прості ідеї для закуски нашвидку

Бутерброд з сиром і ковбасою, брускета з помідорами та сиром проволоне, фаршировані яйця та гриби з сирною начинкою, сирна тарілка та піца з декількома видами сиру — в цій статті ми зробили добірку, що можна приготувати нашвидку.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Коли немає настрою готувати щось складне і, водночас, хочеться поласувати чимось смачним, чому б не накрити стіл з простою закускою? У цій статті ми підібрали 6 ідей — що можна приготувати нашвидку.

Бутерброд з маслом, сиром, ковбасою

Перше, що спадає на думку, коли потрібно швидко щось приготувати — це, звичайно ж, холодні бутерброди. Бутерброди з ковбасою, овочеві вегетаріанські бутерброди, бутерброди з копченою рибою або з червоною ікрою, фруктові бутерброди та бутерброди з твердим сиром — ось лише кілька ідей для смачних бутербродів.

Бутерброд з маслом, сиром, ковбасою

Щоб швидко приготувати смачний бутерброд, знадобиться нарізаний батон або хліб, свіже вершкове масло або плавлений сир, ковбаса або шинка, твердий сир.

сир

Твердий сир для бутербродів можна брати який більше подобається: чеддер, голландський, російський, пошехонський, мармуровий, горіховий з фенугреком. Крім того, для бутербродів нашвидку добре підійдуть слайсерні сири, наприклад «Парменталь» з мінімальним строком дозрівання два місяці або сир «Пирятин», виготовлений за аналогією з датським сиром Хаварті.

сир

Більше — читайте в статті Перекус на швидку руку — 12 ідей для смачних бутербродів

Брускета з помідорами та різними видами сиру

Якщо ви любите італійську кухню й італійські сири, то напевно куштували таку смачну італійську закуску як брускета. За способом приготування вона трохи відрізняється від бутербродів: хліб для брускети підсмажують на сковороді без масла, на решітці або на грилі.

Брускета з помідорами та різними видами сиру

Щоб приготувати брускету, знадобиться білий хліб чіабата (або багет), помідори та цибуля, оливкова олія, свіжий базилік, різні види сиру (моцарела, проволоне, сулугуні).

сир

Рецепти — в статті Що таке брускета та з чим її готувати — 5 рецептів

Фаршировані яйця

Якщо хочеться приготувати просту та смачну холодну закуску, фаршировані яйця — ідеальний варіант. Їх приготування не займе багато часу, при цьому існує безліч рецептів фаршированих яєць на будь-який смак: з беконом та сиром чеддер, зі сметаною та м'якушем авокадо, з моцарелою, з бринзою та зеленню, з плавленим сирком та часником. Порадуйте себе та близьких!

Фаршировані яйця

Рецепти — в статті Накриваємо святковий стіл — найкращі рецепти фаршированих яєць

Фаршировані сиром гриби

Ще одна страва, яка сподобається кожному — це фаршировані сиром гриби. Приготувати їх дуже просто: потрібно відокремити ніжки від капелюшків, ніжки подрібнити та підсмажити на сковороді, сир подрібнити, перемішати інгредієнти для начинки (сир та подрібнені підсмажені гриби), нафарширувати капелюшки — і поставити в духовку, щоб розплавився сир.

Фаршировані сиром гриби

Для того, щоб приготувати в духовці фаршировані гриби з сирною начинкою, знадобляться цілі печериці з капелюшком діаметром 4–5 сантиметрів, сир (моцарела, сулугуні, сир голландський, гауда, сир чеддер), цибуля, часник, зелень, плавлений сир або майонез.

сир

Рецепти — в статті Як приготувати фаршировані гриби з сирною начинкою — три рецепти

Сирна закуска

Якщо готувати зовсім не хочеться, можна зробити сирну тарілку: взяти кілька видів сиру (чеддер, мааздам, проволоне, моцарелу, сулугуні), фрукти (яблука, груші, виноград, ківі), горіхи (волоський, мигдаль, кеш'ю), солоні крекери або шматочки хліба, оливки, м'ясну нарізку (шинку, салямі).

Сирна закуска

Для сирної закуски добре підійдуть слайсерні сири (Парменталь, Пирятин, Король гурман), плавлені ковбасні сири (з баварською гірчицею, з кмином), сирні палички (копчені чеддер-палички ТМ «Славія») та сири косичка (звичайний або копчений сулугуні ТМ «Пирятин»).

сир

Читайте також: Меню сирного гурмана — 5 незвичайних сирів, які варто скуштувати

Піца з різними видами сиру

Зовсім небагато часу займе приготування піци — особливо, якщо корж для піци купити готовий. Існує безліч способів приготувати начинку для піци: піца з моцарелою, помідорами та оливками; піца з яловичиною, сиром чеддер та моцарелою; піца з салямі, смаженими грибами та моцарелою; піца з бринзою та зеленню; піца з трьома видами сиру.

Піца з різними видами сиру

Більше — читайте в статті Як та з чим приготувати піцу — 2 рецепті тіста та 10 ідей для начинки

Смачного та хороших вихідних!

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття