Накриваємо святковий стіл — найкращі рецепти фаршированих яєць
Пропонуємо вам цікаві та незвичайні рецепти фаршированих яєць — з усіх холодних закусок, це одна з найпростіших та найсмачніших.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
У цій статті ми підібрали 6 рецептів фаршированих яєць — на будь-який смак. Всі рецепти розраховані на 6 курячих яєць (або 12 порцій холодної закуски). Якщо вам потрібно більше, просто помножте всі інгредієнти на два. Почнемо!
Читайте також: Готуємося до Нового Року — найкращі рецепти салату олів'є
Фаршировані яйця з беконом і сиром чеддер — рецепт
- 7 зварених круто яєць
- 3 столові ложки майонезу
- 3 столові ложки сметани або турецького йогурту
- 1 чайна ложка гірчиці
- 0,5 чайної ложки лимонного соку
- 5 столових ложок подрібненого сиру чеддер
- 3 скибочки підсмаженого бекону
- 2 гілочки зеленої цибулі, подрібнити
- Сіль, чорний перець — за смаком
Яйця очистіть та розріжте навпіл. Яєчні жовтки та дві половинки яєчного білка складіть в окрему тарілку та розімніть виделкою. Додайте майонез, сметану, лимонний сік, гірчицю, сіль та перець — добре все перемішайте. Додайте подрібнений чеддер і бекон, зелену цибулю — знову перемішайте. Чайною ложкою нафаршируйте яєчні білки та поставте закуску в холодильник на 12 годин.
Читайте також: Чим замінити майонез — 10 продуктів-замінників майонезу
Фаршировані яйця з кисломолочним сиром і зеленню — рецепт
- 6 зварених круто яєць
- 4 столові ложки нежирного кисломолочного сиру
- 2 столові ложки майонезу або турецького йогурту
- 2 столові ложки подрібненої зеленої цибулі
- 1 чайна ложка подрібненого на тертці маринованого огірка
- 1 чайна ложка жовтої гірчиці
- Сіль, чорний перець — за смаком
- Кілька гілочок петрушки
Яйця очистіть та розріжте навпіл. Яєчні жовтки й решту інгредієнтів (крім білків) складіть в блендер та добре подрібніть. Нафаршируйте яйця і поставте закуску в холодильник. Коли будете подавати на стіл, прикрасьте закуску листям петрушки. Смачного!
Фаршировані яйця зі сметаною та авокадо — рецепт
- 6 зварених круто яєць
- 1 стигле авокадо
- 3 столові ложки сметани або турецького йогурту
- 1 чайна ложка подрібненого кропу
- 2 гілочки зеленої цибулі
- Сіль, білий перець — за смаком
Яйця очистіть та розріжте навпіл. Яєчні жовтки й решту інгредієнтів (крім білків і зеленої цибулі) складіть в блендер та добре подрібніть. Нафаршируйте яйця. Коли будете подавати на стіл, прикрасьте зеленою цибулею. Закуска готова!
Читайте також: У чому користь авокадо і що з ним приготувати — 5 рецептів
Фаршировані яйця з моцарелою і беконом — рецепт
- 6 зварених круто яєць
- 3 скибочки підсмаженого бекону
- 0,3 чашки подрібненої моцарели
- 0,3 чашки майонезу або турецького йогурту
- 1 столова ложка цукру
- 1 столова ложка білого винного оцту
- 2 столові ложки гірчиці
- Сіль, перець — за смаком
Яйця очистіть та розріжте навпіл. Яєчні жовтки й решту інгредієнтів (крім білків) складіть в блендер і добре подрібніть. Нафаршируйте яйця. Закуска готова!
Фаршировані яйця з бринзою та зеленню — рецепт
- 6 зварених круто яєць
- 1 середній огірок
- 100 грамів бринзи
- 3 гілочки петрушки, подрібнити
- 2 зубчики часнику
- Третина чайної ложки оливкової олії
Жовтки, бринзу, часник і петрушку подрібніть в блендері. Додайте оливкову олію, перемішайте. Огірок наріжте тоненькими шматочками. Нафаршируйте яєчні білки, зверху прикрасьте скибочками огірка. Закуска готова!
Читайте також: Що приготувати з бринзою — смачні страви закарпатської, словацької та турецької кухні
Яйця, фаршировані плавленим сиром і часником — рецепт
- 6 зварених круто яєць
- 1 плавлений сирок
- Кілька столових ложок майонезу
- 2 зубчики часнику
- Сіль, чорний перець — за смаком
Яйця очистіть та розріжте навпіл. Яєчні жовтки, сирок, часник, сіль та перець розімніть виделкою (або подрібніть в блендері). Додайте майонез, перемішайте. Чайною ложкою нафаршируйте білки, поставте закуску в холодильник. Коли будете подавати на стіл, прикрасьте зеленню. Смачного!
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття