5 смачних сендвічів, від яких неможливо відірватися
Пропонуємо вам поекспериментувати і приготувати кілька сендвічів самостійно. Для цього ми зробили підбірку оригінальних рецептів: вегетаріанський сендвіч, сендвіч з шинкою, салямі, індичкою і яловичиною.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
В останні роки в кафе і булочних з'явилося безліч смачних сендвічів, бургерів та паніні з різноманітними добавками. Пропонуємо вам поекспериментувати і приготувати кілька сендвічів самостійно. Для цього ми зробили підбірку оригінальних рецептів: вегетаріанський сендвіч, сендвіч з шинкою, салямі, індичкою і яловичиною.
Що ж, пропонуємо вам поекспериментувати і приготувати кілька сендвічів самостійно. Для цього знадобиться гриль або сковорода для гриля, багети або булочки і, звичайно ж, інгредієнти: помідор, сир проволоне, м'ясо, салямі, базилік, сіль і перець.
Вегетаріанський сендвіч в грилі з помідорами і сиром проволоне
- 1 багет або булочка довжиною приблизно 30 см
- 1 столова ложка оливкової олії
- Дрібка сухого орегано або базиліка
- Дрібка часникової пудри
- 150-200 грамів сиру проволоне, нарізаного дрібними скибочками
- 2 середніх круглих помідори, нарізаних скибочками
- Сіль та перець
Візьміть ніж із зубчиками, зріжте верхівку багета і розріжте багет по горизонталі. У тарілці добре перемішайте оливкову олію з орегано (базиліком) і часниковою приправою. Збризніть олію на половинки багета.
Гриль нагрійте до середньої температури. Візьміть одну половинку багета, викладіть на неї половину сиру, потім помідор, посоліть і поперчіть, викладіть другу половину сиру, зверху накрийте другою половинкою багета.
Покладіть сендвіч в гриль на 3 хвилини — так, щоб розтопився сир. Коли сендвіч буде готовий, розріжте його на 3-4 частини, і можна подавати на стіл. Смачного!
Ситний сендвіч з шинкою, салямі та сиром проволоне
- 1 велика булочка для сендвіча
- 2 скибочки шинки
- 2 скибочки салямі
- 1 скибочка сиру проволоне
- 1/4 чашки подрібненого латуку
- Трошки свіжої цибулі (за бажанням)
- Дрібка базиліку
- 1 чайна ложка оливкової олії
- 1 чайна ложка червоного оцту
- Сіль та перець
Булочку розріжте горизонтально, збризніть оливковою олією та оцтом. На одну половинку булочки викладіть шинку, салямі і сир. Зверху викладіть латук і приправи, посоліть і поперчіть. Накрийте другою половинкою булочки. Сендіч готовий!
Сендвіч з яловичиною, салямі та сиром проволоне
- 4 булочки для гамбургера
- 500 грамів яловичого фаршу
- 1 чайна ложка часникової/трав'яної приправи без солі
- 4 скибочки сиру проволоне
- 8 скибочок салямі
- Півчашки подрібненого маринованого червоного перцю
- Кілька подрібнених чорних оливок (2 столових ложки)
- 8 чайних ложок майонезу або іншого соусу
Нагрійте гриль або сковорідку для гриля. З фаршу сформуйте чотири коржі (розміром з булочку), посоліть і поперчіть, підсмажте з обох сторін. На кожен м'ясний коржик покладіть 1 шматочок сиру і 2 шматочки салямі. Зачекайте, доки сир розтане.
Булочки розріжте на 2 частини по горизонталі. По внутрішній стороні кожної булочки розподіліть майонез та оливки, покладіть м'ясний корж з сиром і салямі, накрийте другою булочкою. Сендвіч готовий! Смачного!
Підсмажений сендвіч з індичкою і сиром проволоне
- 2 шматочки білого хліба
- 2 столових ложки майонезу
- 4 тонких скибочки помідору
- Сіль та перець
- 1 чайна ложка подрібненого базиліку
- 3 скибочки запеченої індички
- 2 скибочки сиру проволоне
- 1 столова ложка приправи чатні або іншої кисло-солодкої фруктово-овочевої приправи
- 1 столова ложка масла для смаження
Розподіліть майонез по шматочках хліба. Викладіть шматочки помідора, посоліть і поперчіть, додайте базилік. Тепер прийшов час індички. На один шматочок сиру додайте соус чатні, накрийте другою скибочкою сиру. Сир покладіть на сендвіч. З'єднайте дві частини хліба. Тепер намастіть сендвіч маслом з обох сторін і підсмажте на сковороді так, щоб хліб придбав коричневий відтінок. Сендвіч готовий!
Італійський сендвіч з паприкою, яйцем та двома видами сиру
- 4 шматочки білого італійського хліба або хліба з кунжутом
- 3 великих яйця
- Дрібка базиліку або орегано
- Сіль та чорний перець
- Півчашки маринованого червоного перцю (викладіть на друшляк, щоб стекла рідина)
- 50 грамів сиру проволоне, нарізаного скибочками
- 30 грамів сиру пармезан, нарізаного скибочками
- Оливкова олія
Нагрійте гриль для паніні або гриль-сковороду. У невеликій тарілці збийте яйця з сіллю, перцем і орегано. Візьміть сковороду з антипригарним покриттям, нагрійте її на середньому вогні та підсмажте яйця (на це піде в середньому 3 хвилини).
Розділіть яйця, перець і сир на дві порції. Викладіть їх на хліб і накрийте другою половинкою хліба. Змастіть зовнішню сторону хліба оливковою олією і покладіть сендвічі в гриль. Зачекайте, поки розтопиться сир. Смачного!
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття