Menu
Готуємо незвичайні та смачні пироги – 3 приголомшливих рецепти

Готуємо незвичайні та смачні пироги – 3 приголомшливих рецепти

Ми підібрали для вас декілька неймовірно смачних та оригінальних пирогів, які підійдуть як для повсякденного чаювання, так і до святкового столу.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Ми підібрали для вас декілька неймовірно смачних та оригінальних пирогів, які підійдуть як для повсякденного чаювання, так і до святкового столу.

Приготувати такі десерти не складе труднощів, а результат вас приємно порадує. Приступимо!

Дієтичний грушевий пиріг з розмарином і ванільним соусом – рецепт

Дієтичний грушевий пиріг з розмарином і ванільним соусом

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 100 г кукурудзяного борошна
  • 50 г рисового борошна
  • 50 г цільнозернового пшеничного борошна
  • 2 яйця
  • 200 г знежиреного кисломолочного сиру

Знежирений кисломолочний сир Яготинське

  • 1 ч. л. розпушувача
  • 800 г груш
  • 0,5 ч. л. солі
  • 1 стакан молока

Молоко Яготинське

  • 2 ч. л. кукурудзяного крохмалю
  • 1-2 ст. л. свіжого розмарину
  • 1 ваніль в стручках
  • 1 ст. л. кориці

Готуємо тісто. Змішайте яйця, сир, борошно, розпушувач і цукор. Замісіть тісто. Оберніть в плівку і залиште в холодильнику на 1-2 години.

Готуємо начинку. Почистіть і наріжте кубиками грушу. Змішайте її з 1 ст. л. крохмалю, сіллю, цукром і корицею. Окремо з'єднайте молоко, цукор, 1 ч. л. крохмалю, подрібнений розмарин і насіння ванілі. Перемішайте, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Готуйте до тих пір, поки суміш не почне густіти. Потім з'єднайте соус з грушами і перемішайте.

Розділіть тісто на дві частини. Більшу частину розкатайте для основи і викладіть у форму для запікання, зробивши бортики. Потім викладіть начинку. Розкатайте другу частину тіста і поріжте на 8 смужок. Викладіть на пиріг, щоб вони перепліталися. Відправте пиріг в духовку при 180 градусах на 40-60 хвилин. Потім остудіть його і подавайте до столу.

Смачного!

Пиріг з журавлиною – рецепт

Пиріг з журавлиною

Візьміть інгредієнти:

  • 240 г борошна
  • 150 г вершкового масла

Вершкове масло Славія

  • 240 г цукру
  • 2 яйця
  • 125 мл молока
  • 2 ст. л. сметани

Сметана Славія

  • 250 г журавлини
  • 1 апельсин
  • 1,5 ч. л. розпушувача
  • дрібка солі

У сотейнику з'єднайте журавлину, половину цукру, 65 мл води і вичавлений апельсиновий сік. Поставте на вогонь і варіть протягом 10 хвилин до тих пір, поки журавлина не стане м'якою. Потім зніміть з вогню і остудіть.

Збийте м'яке вершкове масло і цукор до пишного крему. Додайте яйце, збийте, після чого додайте ще одне яйця і знову добре перемішайте.

Борошно просійте з сіллю і розпушувачем. Додайте в масляну суміш по черзі борошно, молоко і сметану, кожен раз добре збиваючи. Всипте апельсинову цедру.

Форму для випічки змастіть маслом і присипте борошном. Влийте і розрівняйте тісто. Зверху акуратно додайте журавлинову начинку. Відправте пиріг в духовку при 175 градусів на 40-45 хвилин. Потім остудіть і подавайте до столу.

Більше цікавих рецептів читайте в статті Час пирогів з фруктово-ягідною начинкою — з чим та як спекти смачний пиріг

Гарбузово-мигдальний пиріг з шоколадом – рецепт

Дієтичний грушевий пиріг з розмарином і ванільним соусом

Візьміть інгредієнти:

  • 200 г очищеного гарбуза
  • 1/4 ч. л. меленої кориці
  • 170 г цукру
  • 70 г мигдалю
  • 75 г вершкового масла
  • 3 яйця
  • 125 г пшеничного борошна
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 70 г шоколаду
  • 100 г шоколаду для глазурі

Наріжте гарбуз кубиками і з'єднайте з 50 г цукру, корицею і 100-120 мл води. Поставте гарбуз на плиту і доведіть до кипіння. Потім продовжуйте готувати на невеликому вогні до м'якості. Остудіть і злийте рідину, якщо вона залишилася. Після чого подрібніть гарбуз за допомогою блендера.

Подрібніть горіхи і змішайте з борошном і розпушувачем. Відокремте білки від жовтків. Збийте вершкове масло з цукром до кремоподібної консистенції. Добре збийте, по черзі додаючи жовтки. Додайте гарбузове пюре, збийте, потім з'єднайте з борошняною сумішшю і замішайте тісто.

Подрібніть шоколад, додайте в тісто і перемішайте. Форму для випічки застеліть пергаментним папером і перекладіть сюди тісто. Відправте пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.

Розтопіть трохи шоколаду і масло на водяній бані. Полийте глазур'ю остиглий пиріг і подавайте до столу.

Смачного!

Більше рецептів з гарбузом читайте в статті Що приготувати з гарбуза – 4 класних рецепти

Читайте також: Незвичайний і смачний десерт — три способи приготувати кокосовий пиріг

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття