Menu
Час пирогів з фруктово-ягідною начинкою — з чим та як спекти смачний пиріг

Час пирогів з фруктово-ягідною начинкою — з чим та як спекти смачний пиріг

Чорничний пиріг з банановим м'якушем та яблучний пиріг зі сметаною, закритий сливовий пиріг, закритий пиріг з аґрусом, виноградний пиріг — у цій статті ми зробили підбірку для тих, хто любить смачну випічку.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Пиріг зі сметаною та пиріг на питному йогурті, випічка на ряжанці та випічка на кефірі, пиріг з сухофруктами та пиріг зі свіжими ягодами — існує безліч рецептів смачної випічки. У цій статті ми підібрали 7 ідей — з якою начинкою можна приготувати смачний пиріг.

Закритий сливовий пиріг

Серпень-вересень — період, коли доступно багато слив різних сортів. Сливи — смачний та поживний продукт, а ще зі сливами можна приготувати багато смачної випічки, наприклад закритий сливовий пиріг.

Закритий сливовий пиріг

Щоб спекти такий пиріг, зі слив потрібно видалити кісточки, викласти сливи без кісточок на дно форми для запікання, посипати сливи цукром й зверху на сливи вилити тісто. Час приготування — трохи більше, ніж одна година. Крім слив, вам знадобиться борошно, цукор, молоко, ваніль, сіль, лимонна цедра. Просто та смачно!

Велике молоко

Рецепт — у статті Що приготувати зі сливами — найкращі рецепти смачних десертів

Чорничний пиріг з банановим м'якушем

Щоб спекти цей смачний пиріг, окрім свіжих ягід чорниці, знадобиться м'якуш банана, борошно, яйця, цукор, вершкове масло, ваніль, сода та сіль. Готується такий пиріг досить швидко і просто — за часом займе приблизно одну годину.

Чорничний пиріг з банановим м'якушем

Рецепт — у статті Як швидко спекти чорничний пиріг — прості рецепти смачної випічки

Виноградний пиріг на йогурті

Як і з іншими фруктами та ягодами, з виноградом можна приготувати багато смачних десертів: смузі з виноградом і полуницею, виноград в сметані та запечений виноград з йогуртом, фруктовий салат з виноградом та смачний виноградний пиріг.
Щоб спекти пиріг з виноградом, візьміть виноград без кісточок, яйця, склянку питного йогурту (фруктового або класичного), трохи кукурудзяної муки, ванілі, горіхів та цукрової пудри. Половину винограду викладіть на дно форми для запікання, вилийте тісто, зверху викладіть решту винограду.

йогурт

Рецепт виноградного пирога — у статті Час їсти виноград — що приготувати з виноградом

Закритий пиріг з аґрусом

Аґрус — смачна та корисна літня ягода, яку можна вживати як самостійний продукт, а можна приготувати з аґрусом смачні десерти: закритий пиріг на сметані, пиріг на йогурті, ягідні смузі на молоці та йогурті.

Закритий пиріг з аґрусом

Щоб зробити начинку для цього смачного десерту, знадобиться борошно, цукор, сіль, сметана і, звичайно ж, свіжий стиглий аґрус.

сметана

Рецепт пирога — в статті Чим корисний аґрус та що з ним приготувати — найкращі рецепти

Пиріг з м'якушем банана, грушами та фініками

Якщо ви любите солодку випічку, вам без сумніву сподобається цей незвичайний пиріг — він готується з м'якушем бананів, грушами та фініками. Крім фруктів, вам знадобиться вершкове масло, цукор, яйця, сметана, борошно, сіль, сода, ваніль, кориця. Спекти такий пиріг зовсім нескладно, за часом — трохи більше, ніж година.

Пиріг з м'якушем банана, грушами та фініками

Рецепт — в статті Що приготувати з грушею — найкращі рецепти страв з грушею

Яблучний пиріг

У другій половині серпня святкується Яблучний Спас — це свято, на яке заведено готувати різні страви з яблуками, зокрема яблучний пиріг. Існує безліч рецептів яблучного пирога і, напевно, у кожної господині знайдеться свій, перевірений, рецепт яблучного пирога. Наприклад, чому б не спекти відкритий яблучний пиріг зі сметаною або закритий яблучний пиріг?

Яблучний пиріг

Рецепти — в статті Що приготувати на Яблучний Спас — найкращі рецепти яблучних пирогів

Апельсиновий пиріг з горіхами

Кінець літа та початок осені — час, коли вже є волоські горіхи та можна готувати смачну випічку з горіхами. Щоб приготувати апельсиновий пиріг з горіхами, вам знадобиться борошно, пекарський порошок, вершкове масло, цукор, яйця, апельсиновий сік та апельсинова цедра, родзинки й горіхи. Запікається такий пиріг приблизно 45 хвилин. Просто та смачно!

Апельсиновий пиріг з горіхами

Рецепт — в статті Горіховий Спас — як швидко приготувати смачну випічку з горіхами

А з якою начинкою готуєте пироги Ви?

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття