Літо — час, коли дуже до речі прийдуться холодні перші страви: супи на кефірі, окрошка на айрані, холодний борщ з червоним буряком та холодник зі сметаною. У цій статті розповідаємо, як приготувати холодник з червоним буряком та холодник зі щавлем.
Свіжі огірки з грядки та смачні стиглі помідори, капуста білокачанна і капуста червонокачанна, пекінська капуста, молода редиска, кабачки — овочі, які варто додати до раціону цього літа.
Вихідні та святкові дні — час, коли можна приділити більше часу сім'ї та приготувати щось особливе. Щось таке, на що зазвичай не вистачає часу. Пропонуємо вам 7 ідей — що приготувати вже на цих вихідних.
Шановний споживач! Користуючись нагодою, висловлюємо Вам свою повагу та повідомляємо, що вся продукція Товариства виробляється у повній відповідності до вимог українського законодавства стосовно якості та безпечності харчових продуктів.
Сьогодні, на полицях магазинів можна побачити десятки, якщо не сотні, самих різних видів сиру: їх можна класифікувати по твердості, по джерелу молока, країні походження і так далі. У цій статті розповімо, які бувають плавлені сири та що з ними можна приготувати.
Літо — час не тільки свіжих овочів та фруктів, а й час полуниці. Адже саме влітку можна вдосталь поласувати цією смачною та корисною ягодою. А ще з полуницею можна приготувати багато смачних та корисних десертів.
Якщо ви стежите за тим, щоб не набрати зайві кілограми, то напевно чули про такий спосіб схуднення як розвантажувальні дні. За один розвантажувальний день можна скинути приблизно 500 грамів ваги. У той же час, такий спосіб схуднення має свої переваги та протипоказання — про них ми й розповімо у цій статті.
Літо — час, коли доступні свіжі огірки з грядки, і найбільш слушний час для того, щоб готувати страви з огірками. У цій статті розповідаємо, як приготувати суп з огірками, салат з огірками та смузі з огірками.
Дозвольте проінформувати Вас, що вся наша продукція виробляється у повній відповідності до вимог українського законодавства стосовно якості та безпечності харчових продуктів. Усі технологічні процеси на підприємствах-виробниках продукції ТМ «Яготинське» сертифіковані у відповідності до вимог міжнародних стандартів HACCP та/або ISO.
Якщо потрібно швидко перекусити, бутерброд — прекрасний варіант. Сьогодні існують сотні способів та поєднань продуктів — як і з чим приготувати бутерброди. У цій статті пропонуємо вам 12 ідей для смачних бутербродів.
Існує багато рекомендацій стосовно того, яким має бути здорове харчування та як до нього прийти. У цій статті пропонуємо вам 10 ідей — прості кроки, як покращити своє харчування вже зараз.
Літо — це не тільки час салатів зі свіжих овочів, але й час холодних супів. Коли як не влітку подавати на стіл окрошку на айрані, холодний суп на кефірі або червоний борщ зі сметаною?
Редиска — один з перших весняних овочів, які з'являються на грядках та на полицях магазинів після довгої зими. У цій статті розповідаємо, чим корисна редиска та що з нею можна приготувати — всього 5 ідей.
Всі знають, що таке молоко, кефір, сметана та кисломолочний сир, і який у цих продуктів смак. Однак, не всі куштували такі продукти як айран з кропом, турецький йогурт, білкова закваска і продукти «З печі».