Menu
Здорове харчування — фруктово-ягідні десерти, які варто приготувати цього літа

Здорове харчування — фруктово-ягідні десерти, які варто приготувати цього літа

Полунично-банановий смузі на йогурті, молочний шейк з ягодами та ванільним морозивом, полуничне молоко, персиковий смузі, смузі з малиною та кисломолочним сиром — у цій статті ми підібрали ідеї для фруктово-ягідних десертів, які варто приготувати цього літа.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Літо — час свіжих овочів, фруктів, овочевих салатів і, звичайно ж, корисних фруктово-ягідних десертів на молочних та кисломолочних продуктах. У цій статті, ми підібрали 7 ідей — фруктово-ягідні десерти, які варто приготувати цього літа!

Смузі з малиною та кисломолочним сиром

Якщо ви любите малину, то вам напевно сподобається цей смузі. Щоб його приготувати, візьміть свіжі ягоди малини, кисломолочний сир, йогурт та трохи меду або цукру. Такий десерт — не тільки дуже смачний, а й поживний, оскільки містить багато корисного білка. Смачного!

Смузі з малиною та кисломолочним сиром

Читайте також: Раціон для спортсменів і тих, хто стежить за фігурою — рецепти смузі з кисломолочним сиром

Полунично-банановий смузі на йогурті

Такий смузі — чудове джерело корисних речовин: вітамінів, мікроелементів, пробіотиків. Приготувати його дуже просто: вам знадобиться свіжа полуниця, м'якуш одного банана (його можна нарізати кружечками і попередньо заморозити), трошки меду (за бажанням), а також йогурт або інший напій на основі молока (ряжанка, закваска, простокваша). Інгредієнти для напою складіть в блендер, добре подрібніть, розлийте в красиві склянки — і приємного апетиту. Просто та смачно!

Полунично-банановий смузі на йогурті

Готувати полуничний смузі можна на класичному йогурті без добавок, йогурті з полуничним наповнювачем або турецькому йогурті.

йогурт

Читайте також: Час полуниці — 7 простих ідей для смачного полуничного десерту

Кавуновий смузі з ягодами

Якщо ви любите кавун, то вам напевно сподобається смузі з м'якушем кавуна. Щоб його приготувати, візьміть м'якуш кавуна без кісточок, один банан, склянку ягід, молоко, кульку або дві морозива, трошки меду — і добре подрібніть в блендері. Смачний напій готовий!

Кавуновий смузі з ягодами

Читайте також: Всесвітній день кавуна — що приготувати з м'якушем кавуна

Смузі з динею

Смачні корисні десерти можна готувати і з динею, наприклад, смузі на йогурті з м'якушем дині та огірком, або морозиво з м'якушем дині.

диня

Рецепти — в статті Що приготувати з дині — прості рецепти смачних ласощів

Персиковий смузі на йогурті та молоці

Готується такий смузі дуже просто. Візьміть кілька стиглих персиків (або нектаринів), видаліть кісточки, складіть м'якуш фруктів у блендер, додайте трохи йогурту та молока —  і добре подрібніть. Смузі готовий! Йогурт для такого смузі можна брати класичний, турецький або з персиковим наповнювачем.

йогурт

Ще рецепти десертів з персиками — в статті Що приготувати з персиками — найкращі рецепти смачних десертів

Молочний напій з чорницею або полуницею

З ягодами можна приготувати не тільки смузі та шейки, а й молочний напій з подрібненими ягодами — наприклад, молоко з ягодами чорниці або полуничне молоко. Щоб зробити такий напій, ягоди потрібно промити, скласти в блендер, залити молоком, подрібнити — і можна насолоджуватися!

Молочний напій з чорницею

Більше — читайте в статті 7 цікавих ідей, c чим і як можна пити молоко

Молочний шейк з полуницею та морозивом

Якщо ви любите солодощі, спробуйте приготувати молочний шейк з полуницею та морозивом. Для цього вам знадобиться свіжа або заморожена полуниця, кілька кульок морозива (звичайного білого або з добавками), трохи меду або цукру, молоко.

Молочний шейк з полуницею та морозивом

Більше — читайте в статті Як приготувати молочний шейк в домашніх умовах —10 рецептів для любителів солодощів

А які корисні десерти готуєте влітку Ви?

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття