
Закуски і бутерброди на святковий стіл – апетитні і оригінальні рецепти
Закуски і бутерброди на святковий стіл – апетитні і оригінальні рецепти
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Існує безліч класичних рецептів закусок та бутербродів з червоною ікрою, шпротами або червоною рибою, але в цій статті ми розповімо безліч інших оригінальних страв, які обов'язково порадують вас своїм смаком і стануть прикрасою святкового столу.
Рулетики із лаваша з сьомгою та шинкою – рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 2 лаваша (вірменських)
- 300 г сьомги (малосолену)
- 300 г шинки
- 300 г плавленого сиру
- зелень – за смаком
Подрібніть зелень, а сьомгу розріжте на невеликі пластини.
Розгорніть лаваш і змастіть тонким шаром сиру. Викладіть сьомгу і посипте зеленню. Заверніть лаваш в рулет і відправте в холодильник на 15 хвилин. Потім дістаньте і наріжте шматочками.
Також зробіть рулетики з шинкою.
Смачного!
Читайте також: Що загорнути в лаваш – 5 оригінальних рецептів
Паштет під брусничним желе – рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 700 г курячої печінки
- 200 г цибулі
- 200 г моркви
- 100 мл вершків 15%
- 50 г вершкового масла
- сіль і перець – за смаком
Для желе знадобиться:
- 300 г брусниці
- 50 г цукру
- 10 г желатину
Подрібніть цибулю, а моркву натріть на дрібній тертці. Обсмажте овочі на вершковому маслі. Додайте печінку, сіль і перець. Готуйте близько 25 хвилин, а потім остудіть і подрібніть за допомогою блендера. Невеликими порціями влийте вершки і знову збийте. Викладіть паштет в невеликі креманки, заповнюючи їх на 2/3. Поставте в холодник, а тим часом приготуйте желе. З'єднайте брусницю, цукор і 300 мл води. Доведіть до кипіння і варіть близько 10 хвилин. Потім процідіть відвар і додайте желатин, добре помішуючи, щоб він розчинився. Остудіть і акуратно влийте на паштет. Потім поставте в холодильник на 4-7 годин. Готово!
Більше рецептів смачного паштету читайте в статті Як приготувати домашній паштет – рецепти і секрети
Тарталетки з салатом із тунця – рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 30-40 маленьких тарталеток
- 180 г консервованого тунця (можна у власному соку)
- 2 яйця
- 150 г огірків
- зелень – за смаком
- сіль
Подрібніть огірки і зелень, а яйця натріть на дрібній тертці. З'єднайте рибу, огірки, яйця, зелень, сіль і перець. Добре перемішайте. Наповніть тарталетки салатом. Готово!
Читайте також: Холодні страви для новорічного столу — прості ідеї для застілля
Сирні кульки з горіхами, журавлиною і петрушкою – рецепт
Для приготування вам знадобиться:
- 0,5 склянки сушеної журавлини
- 2 ст. л. хересу, коньяк або бренді
- 225 г вершкового сиру
- 1 стакан тертого сиру чеддер
- 1 ч. л. вустерського соусу
- 0,5 склянки подрібнених волоських горіхів
- 1 стакан подрібненої петрушки
Промийте і замочіть в алкоголі журавлину на 10 хвилин. Змішайте чеддер, вустерский соус і вершковий сир за допомогою кухонного комбайна. Додайте журавлину разом з алкоголем і добре перемішайте.
З отриманої маси сформуйте кульки і обваляйте в горіхах і зелені. Залиште в холодильнику на 4 години.
Подавайте разом з вином.
Смачного!
Читайте також: Як приготувати фаршировані гриби з сирною начинкою — три рецепти
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття