Menu
Закуски і бутерброди на святковий стіл – апетитні і оригінальні рецепти

Закуски і бутерброди на святковий стіл – апетитні і оригінальні рецепти

Закуски і бутерброди на святковий стіл – апетитні і оригінальні рецепти

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Існує безліч класичних рецептів закусок та бутербродів з червоною ікрою, шпротами або червоною рибою, але в цій статті ми розповімо безліч інших оригінальних страв, які обов'язково порадують вас своїм смаком і стануть прикрасою святкового столу.

Рулетики із лаваша з сьомгою та шинкою – рецепт

Рулетики із лаваша з сьомгою та шинкою

Візьміть інгредієнти:

  • 2 лаваша (вірменських)
  • 300 г сьомги (малосолену)
  • 300 г шинки
  • 300 г плавленого сиру

Вершковий плавлений сир Славія

  • зелень – за смаком

Подрібніть зелень, а сьомгу розріжте на невеликі пластини.

Розгорніть лаваш і змастіть тонким шаром сиру. Викладіть сьомгу і посипте зеленню. Заверніть лаваш в рулет і відправте в холодильник на 15 хвилин. Потім дістаньте і наріжте шматочками.

Також зробіть рулетики з шинкою.

Смачного!

Читайте також: Що загорнути в лаваш – 5 оригінальних рецептів

Паштет під брусничним желе – рецепт

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 700 г курячої печінки
  • 200 г цибулі
  • 200 г моркви
  • 100 мл вершків 15%

Вершки Яготинські

  • 50 г вершкового масла
  • сіль і перець – за смаком

Для желе знадобиться:

  • 300 г брусниці
  • 50 г цукру
  • 10 г желатину

Паштет під брусничним желе

Подрібніть цибулю, а моркву натріть на дрібній тертці. Обсмажте овочі на вершковому маслі. Додайте печінку, сіль і перець. Готуйте близько 25 хвилин, а потім остудіть і подрібніть за допомогою блендера. Невеликими порціями влийте вершки і знову збийте. Викладіть паштет в невеликі креманки, заповнюючи їх на 2/3. Поставте в холодник, а тим часом приготуйте желе. З'єднайте брусницю, цукор і 300 мл води. Доведіть до кипіння і варіть близько 10 хвилин. Потім процідіть відвар і додайте желатин, добре помішуючи, щоб він розчинився. Остудіть і акуратно влийте на паштет. Потім поставте в холодильник на 4-7 годин. Готово!

Більше рецептів смачного паштету читайте в статті Як приготувати домашній паштет – рецепти і секрети

Тарталетки з салатом із тунця – рецепт

Тарталетки з салатом з тунця

Візьміть інгредієнти:

  • 30-40 маленьких тарталеток
  • 180 г консервованого тунця (можна у власному соку)
  • 2 яйця
  • 150 г огірків
  • зелень – за смаком
  • сіль

Подрібніть огірки і зелень, а яйця натріть на дрібній тертці. З'єднайте рибу, огірки, яйця, зелень, сіль і перець. Добре перемішайте. Наповніть тарталетки салатом. Готово!

Читайте також: Холодні страви для новорічного столу — прості ідеї для застілля

Сирні кульки з горіхами, журавлиною і петрушкою – рецепт

Для приготування вам знадобиться:

  • 0,5 склянки сушеної журавлини
  • 2 ст. л. хересу, коньяк або бренді
  • 225 г вершкового сиру
  • 1 стакан тертого сиру чеддер

Сир Чеддер Славія

  • 1 ч. л. вустерського соусу
  • 0,5 склянки подрібнених волоських горіхів
  • 1 стакан подрібненої петрушки

Сирні кульки з горіхами, журавлиною і петрушкою

Промийте і замочіть в алкоголі журавлину на 10 хвилин. Змішайте чеддер, вустерский соус і вершковий сир за допомогою кухонного комбайна. Додайте журавлину разом з алкоголем і добре перемішайте.

З отриманої маси сформуйте кульки і обваляйте в горіхах і зелені. Залиште в холодильнику на 4 години.

Подавайте разом з вином.

Смачного! 

Читайте також: Як приготувати фаршировані гриби з сирною начинкою — три рецепти

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття