Що загорнути в лаваш – 5 оригінальних рецептів
Один із найшвидших способів приготувати смачну і оригінальну закуску – рулет з лаваша та соковитою начинкою.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Один із найшвидших способів приготувати смачну і оригінальну закуску – рулет з лаваша та соковитою начинкою. Такий варіант страви завжди виручить, коли потрібно приготувати щось на швидку руку. Вирішуючи, яку начинку вибрати для лаваша, багато хто з нас часто приходить в замішання. Пропонуємо вам 5 варіантів апетитних та цікавих начинок, які урізноманітнять вашу закуску. Навіть більше, ви можете експериментувати – все залежить від фантазії і того, що є під рукою.
1. Лаваш з червоною рибою, салатом і вершковим сиром
Для приготування вам знадобиться:
- 1 лаваш
- 200 г слабосолона червона риба (форель, лосось, нерка)
- 1 свіжий огірок
- 120 г вершкового сиру
- свіжий салат
Наріжте рибу невеликими шматочками. Помийте і наріжте огірок скибочками. Ретельно помийте салат. Змастіть лаваш вершковим сиром. Потім рівномірно викладіть салат, рибу і огірок.
Заверніть в рулет і наріжте на порції. Готово!
2. Лаваш з крабовими паличками, сиром і зеленню
Візьміть інгредієнти:
- 1 лаваш
- 200 г крабових паличок
- 140 г м'якого вершкового сиру
- пучок свіжої петрушки
- сіль – за смаком
Подрібніть крабові палички і петрушку. Лаваш змастіть вершковим сиром і рівномірно викладіть крабові палички. Після чого посипте зверху петрушкою. Заверніть в рулет і наріжте на порції.
Готово!
3. Лаваш з сулугуні та асорті свіжої зелені
Вам знадобиться:
- 1 лаваш
- 200 г сиру сулугуні
- великий пучок зелені (кінза, петрушка, базилік, шпинат)
- 50 г вершкового масла
Подрібніть зелень. На великій тертці натріть сулугуні і масло. Додайте зелень та добре перемішайте. Викладіть суміш на лаваш і скрутіть в рулет. Розріжте на великі порційні шматки. Обсмажте на сухій сковороді з обох боків до золотистого кольору.
4. Лаваш з грибами і маринованими огірочками
Вам знадобиться:
- 3 мариновані огірки
- 200 г печериць
- 3 ст. л. сметани
- пучок свіжого кропу
- 1 зуб. часнику
- 1 ріпчаста цибуля
- рослинна олія
- сіль і перець – за смаком
Дрібно наріжте помиті і висушені гриби. Подрібніть кріп і цибулю. Наріжте огірки невеликими кубиками. На рослинному маслі обсмажте цибулю з грибами, поки не випарується волога. Додайте солі і перець – за смаком.
Приготуйте соус: змішайте сметану і подрібнений часник. Змастіть лаваш соусом, а зверху посипте цибульно-грибну засмажку, огірки і зелень. Заверніть в рулет і поділіть на порційні шматки. Смачного!
5. Лаваш з шинкою, помідорами і сиром
Вам знадобиться:
- 1 лаваш
- 200 г шинки
- 140 г твердого сиру
- 2 помідори
- пучок салату
Томати наріжте на невеликі кубики, а шинку – пластинками. На великій тертці натріть сир. На лаваш викладіть салат, шинку, помідори і потім присипте сиром. Скрутіть в рулет і розріжте на порційні шматки. Готово!
Читайте також: Мексиканська кухня на обід — готуємо запашну кесадилью
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття