Menu
Що загорнути в лаваш – 5 оригінальних рецептів

Що загорнути в лаваш – 5 оригінальних рецептів

Один із найшвидших способів приготувати смачну і оригінальну закуску – рулет з лаваша та соковитою начинкою. 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Один із найшвидших способів приготувати смачну і оригінальну закуску – рулет з лаваша та соковитою начинкою. Такий варіант страви завжди виручить, коли потрібно приготувати щось на швидку руку. Вирішуючи, яку начинку вибрати для лаваша, багато хто з нас часто приходить в замішання. Пропонуємо вам 5 варіантів апетитних та цікавих начинок, які урізноманітнять вашу закуску. Навіть більше, ви можете експериментувати – все залежить від фантазії і того, що є під рукою.

1. Лаваш з червоною рибою, салатом і вершковим сиром

Лаваш

Для приготування вам знадобиться:

  • 1 лаваш
  • 200 г слабосолона червона риба (форель, лосось, нерка)
  • 1 свіжий огірок
  • 120 г вершкового сиру

Крем-сир

  • свіжий салат

Наріжте рибу невеликими шматочками. Помийте і наріжте огірок скибочками. Ретельно помийте салат. Змастіть лаваш вершковим сиром. Потім рівномірно викладіть салат, рибу і огірок.

Заверніть в рулет і наріжте на порції. Готово!

2. Лаваш з крабовими паличками, сиром і зеленню

Зелень

Візьміть інгредієнти:

  • 1 лаваш
  • 200 г крабових паличок
  • 140 г м'якого вершкового сиру
  • пучок свіжої петрушки
  • сіль – за смаком

Подрібніть крабові палички і петрушку. Лаваш змастіть вершковим сиром і рівномірно викладіть крабові палички. Після чого посипте зверху петрушкою. Заверніть в рулет і наріжте на порції.

Готово!

3. Лаваш з сулугуні та асорті свіжої зелені

Вам знадобиться:

  • 1 лаваш
  • 200 г сиру сулугуні

Сир

Зелень

Подрібніть зелень. На великій тертці натріть сулугуні і масло. Додайте зелень та добре перемішайте. Викладіть суміш на лаваш і скрутіть в рулет. Розріжте на великі порційні шматки. Обсмажте на сухій сковороді з обох боків до золотистого кольору.

4. Лаваш з грибами і маринованими огірочками

Вам знадобиться:

  • 3 мариновані огірки
  • 200 г печериць
  • 3 ст. л. сметани

Сметана

  • пучок свіжого кропу
  • 1 зуб. часнику
  • 1 ріпчаста цибуля
  • рослинна олія
  • сіль і перець – за смаком

Лаваш з грибами і маринованими огірочками

Дрібно наріжте помиті і висушені гриби. Подрібніть кріп і цибулю. Наріжте огірки невеликими кубиками. На рослинному маслі обсмажте цибулю з грибами, поки не випарується волога. Додайте солі і перець – за смаком.
Приготуйте соус: змішайте сметану і подрібнений часник. Змастіть лаваш соусом, а зверху посипте цибульно-грибну засмажку, огірки і зелень. Заверніть в рулет і поділіть на порційні шматки. Смачного!

5. Лаваш з шинкою, помідорами і сиром

Вам знадобиться:

Лаваш з шинкою, помідорами і сиром

Томати наріжте на невеликі кубики, а шинку – пластинками. На великій тертці натріть сир. На лаваш викладіть салат, шинку, помідори і потім присипте сиром. Скрутіть в рулет і розріжте на порційні шматки. Готово!

Читайте також: Мексиканська кухня на обід — готуємо запашну кесадилью

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття