Menu
Як та з чим приготувати солону начинку для млинців — найкращі рецепти

Як та з чим приготувати солону начинку для млинців — найкращі рецепти

Млинці з сирно-грибною начинкою, млинці з крем-сиром та червоною рибою, млинці з сиром та зеленню, млинці з моцарелою та салямі — у цій статті ми зробили добірку, з чим можна приготувати солону начинку для млинців.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Тонкі млинці, приготовлені на молоці або кефірі — смачна страва, яку можна подавати з різними добавками: з фруктами, ягодами, варенням, медом, сметаною, турецьким йогуртом, ряжанкою «З печі». Крім того, можна приготувати тонкі млинці з солоною начинкою — в цій статті ми зробили підбірку, як та з чим приготувати солону начинку для млинців.

Рецепти тонких млинців — в статті Як та на чому приготувати смачні тонкі млинці — 5 рецептів

Начинка з грибами й твердим сиром

Щоб приготувати сирно-грибну начинку для млинців, вам знадобляться печериці, одна цибулина, кілька зубчиків часнику, зелень (кріп, петрушка), вершкове масло, твердий сир (голландський, російський, сметанковий), трохи сметани, сіль та перець за смаком.

сир

На сковороді з вершковим маслом підсмажте подрібнену цибулю, додайте подрібнений часник, підсмажте гриби (гриби можна нарізати скибочками або кубиками). Коли гриби будуть готові, додайте трохи сметани, зелень, подрібнений на тертці сир, посоліть та поперчіть. Начинку трохи охолодіть — і можна загортати начинку в млинці. Смачного!

гриби

Начинка з вершковим крем-сиром та червоною рибою

Мало хто відмовиться від такої смачної страви як млинці з крем-сиром та червоною рибою. Готується вона дуже просто. Кожен млинець змастіть вершковим крем-сиром, викладіть зверху невеликі шматочки червоної риби й загорніть млинець у трубочку.

крем сир

Млинці можна відразу ж подавати на стіл. Смачного!

Солона начинка з кисломолочним сиром та зеленню

Звичайно ж, кожен хоча б раз у житті куштував млинці з солодкою сирною начинкою —налисники. У солодку начинку для налисників, крім сиру та цукру, додають яєчні жовтки, сухофрукти, горіхи, ванілін. Також, можна приготувати солону сирну начинку — все, що для цього знадобиться, це сир, сметана, зелень, сіль та перець.

сир

 

Кисломолочний сир добре перемішайте зі сметаною (на 300 грамів сиру — 100 грамів сметани жирністю 21%), додайте подрібнену зелень та сіль, ще раз добре перемішайте. На кожен млинець викладіть трохи начинки, розподіліть начинку по млинцю та скрутіть млинець трубочкою або згорніть конвертиком. Млинці з солоною сирною начинкою можна подавати на стіл!

Солона начинка з кисломолочним сиром та зеленню

 

Читайте також: Як приготувати налисники з сиром — покрокова інструкція

Начинка з шинкою і сиром проволоне

Ця начинка готується дуже просто. Все, що вам знадобиться — це шинка і твердий або напівтвердий сир (проволоне, голландський, російський), який добре плавиться. Сир натріть на тертці, шинку наріжте соломкою. Інгредієнти перемішайте, загорніть начинку в млинці та поставте млинці ненадовго в духовку або підсмажте на сковороді (щоб розплавився сир). Смачного!

Солона начинка з кисломолочним сиром та зеленню

 

Начинка з плавленим сиром та червоною ікрою

Смачну начинку для млинців можна приготувати з плавленим сиром, наприклад таким як сир «Вершковий» торгової марки «Пирятин». Млинець змастіть плавленим сиром, додайте на нього трохи подрібненої зелені та чайною ложкою викладіть червону ікру. Після цього, млинець скрутіть трубочкою — і можна подавати на стіл. Смачного!

сир

 

Начинка з бринзою та зеленню

Тим, хто любить млинці з солоною начинкою, сподобається начинка з бринзою та зеленню. Бринза — це м'який розсільний сир, з яким можна приготувати багато смачного, в тому числі начинку для млинців. Бринзу натріть на тертці, додайте подрібнену зелень, перемішайте — і загорніть начинку в млинці. Смачного!

Начинка з бринзою та зеленню

Якщо начинка з бринзою для вас — занадто солона, можна замість бринзи взяти сир адигейський.

бринза

Начинка з моцарелою та салямі

Якщо ви любите італійську кухню й італійські сири, то напевно не раз куштували піцу з моцарелою та салямі, кальцоне з італійським сиром і салямі, лазанью з моцарелою та салямі.

моцарела

Також, з моцарелою та салямі можна приготувати смачну начинку для млинців: вам знадобиться салямі, моцарела та твердий сир, помідор, зелень, томатний соус. Інгредієнти подрібніть, додайте томатний соус, перемішайте та загорніть начинку в млинці. Млинці з начинкою поставте ненадовго в духовку, щоб розплавився сир — і можна подавати на стіл. Смачного!

Начинка з моцарелою та салямі

А з якою начинкою готуєте млинці Ви?

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття