Як смачно приготувати курячі крильця – рецепти і поради
Як смачно приготувати курячі крильця – рецепти і поради
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Курячі крильця, мабуть, одні з найпростіших і неймовірно смачних і ароматних страв, які можна приготувати з курки. До того ж, їх приготування не займає багато часу і сил. У цій статті ми підібрали кілька рецептів апетитних курячих крилець, які додадуть пікантною нотки у вашу вечерю чи обід.
Крильця «Баффало» – рецепт
Для приготування вам знадобляться:
- 0,9 кг курячих крил
- 2 ст. л. оливкової олії
- 1 ч. л. часникового порошку
- 1/4 ст. гострого соусу
- 4 ст. л. вершкового масла
- 2 ст. л. меду
- сіль і перець – за смаком
З'єднайте в мисці крильця з оливковою олією, часниковим порошком, сіллю і перцем. Добре перемішайте. Викладіть крила на деко, застелене фольгою і відправте в розігріту духовку до 210 градусів на годину, періодично перевертаючи їх.
Тим часом з'єднайте мед, гострий соус, вершкове масло. Нагрійте суміш і добре перемішайте. Зменшіть вогонь, перекладіть крильця і готуйте протягом 10-ти хвилин.
Поверніть крильця на деко і випікайте їх ще 3 хвилини. Подавайте страву з овочами і соусом.
Смачного!
Курячі крильця з пармезаном у часниковому соусі – рецепт
Для приготування вам знадобляться:
- 900 г курячих крил
- 4 ст. л. оливкової олії
- 1,5 пачки топленого вершкового масла
- 7 зуб. давленого часнику
- 4 ст. л. рубаної петрушки
- 2 ст. тертого пармезану
- 2 ч. л. пластівців червоного перцю
- сіль і перець – за смаком
Змастіть крильця оливковою олією, поперчіть і посоліть їх. На форму для запікання встановіть решітку і викладіть крила. Відправте в розігріту до 210 градусів парфумів на 50 хвилин.
Тим часом приготуйте соус. З'єднайте масло, петрушку, пармезан, часник і червоний перець. Обваляйте готові крильця в соусі, посипте пармезаном і подавайте до столу.
Смачного!
Соковиті крильця в соєвому соусі з колою – рецепт
Для приготування вам знадобляться:
- 900 г курячих крил
- 5 ст. л. соєвого соусу
- 2 ст. л. рослинної олії
- 200 мл коли
- зелена цибуля
Замаринуйте м'ясо в соєвому соусі на годину. Потім обсмажте на сковороді з розігрітою олією до рум'яної скоринки. Влийте колу і маринад, що залишився. Готуйте протягом 20 хвилин, поки соус не загусне.
Подавайте до столу, посипавши подрібненою цибулею.
Смачного!
Читайте також: Як правильно запекти курку в духовці – поради і рецепти
Курячі крильця в медово-гірчичному соусі – рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 130 г гострої гірчиці
- 170 г меду
- 4 ст. л. вершкового масла
- 2 ст. л. лимонного соку
- 1/4 ч. Л. куркуми
- 18-20 курячих крилець
З'єднайте мед, гірчицю, масло, куркуму і лимонний сік. Доведіть суміш до кипіння, періодично помішуючи.
Деко для запікання застеліть фольгою і викладіть крильця. Полийте соусом і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на півгодини з кожного боку.
Смачного!
Крильця під соусом теріякі – рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 1,5 кг курячих крилець
- 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
- 2 склянки соусу теріякі (соєвий соус, мірін, мед, часник, імбир, цукор)
Вимийте і висушіть паперовими рушниками крильця. Перекладіть їх у жароміцну форму для випічки.
Готуємо соус: з'єднайте склянку соєвого соусу, півсклянки меду, 1/3 склянки міріна, подрібнені імбир і часник. Розчиніть крохмаль в невеликій кількості води і додайте до соусу. Добре перемішайте.
Залийте м'ясо соусом і залиште їх на годину маринуватися. Потім відправте в духовку разом із соусом на 45 хвилин, поки вони не стануть рум'яними. Остудіть і подавайте до столу.
Смачного!
Про те, як смачно приготувати курячі гомілки читайте в статті Що приготувати із курячих гомілок – 4 оригінальних рецепти
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття