Menu
Як швидко скинути зайві кілограми — дієта на 7 днів

Як швидко скинути зайві кілограми — дієта на 7 днів

Якщо відпустка та пляжний сезон — зовсім скоро, і потрібно якомога швидше скинути кілька кілограмів, то саме час подумати про дієту. Пропонуємо вам дієту на 7 днів — вона допоможе скинути від 5 до 8 кілограмів.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Ця дієта відома як дієта General Motors або дієта GM. Вона дозволяє скинути від 5 до 8 кілограмів за сім днів і дозволяє худнути, не відчуваючи голоду. Більш того, відчувати голод під час цієї дієти забороняється — тобто, як тільки захотілося їсти, потрібно перекусити одним з дозволених продуктів (яких — нижче).

Вважається, що ця дієта була розроблена компанією General Motors для своїх працівників, хоча немає доказів, що це саме так. Однак, як би там не було, якщо вам потрібно скинути кілька кілограмів, дієта GM — саме те, що потрібно.

День перший — фруктовий

У перший день дієти можна їсти фрукти в необмеженій кількості — всі, за винятком бананів. Для першого дня дієти прекрасно підходять дині та кавуни, а також яблука, апельсини, ківі, папая. Протягом дня потрібно випити від 8 до 12 склянок води.

диня та кавун

Читайте також: Готуємося до пляжного сезону — літні дієти для швидкого схуднення

День другий — овочевий

Капуста, огірки, морква, броколі, баклажани, картопля — в цей день можна їсти всі овочі, які хочеться. Їсти їх можна сирими, а можна відварити (але без солі та масла). Обов'язково протягом дня хоча б один раз з'їсти відварену картоплю та випити 8–12 склянок води.

овочі

День третій — фруктово-овочевий

У цей день можна їсти по черзі фрукти та овочі, за винятком бананів та картоплі. Важливо: овочі та фрукти не можна змішувати, тобто ви можете їсти на обід овочеве асорті, на вечерю — фруктове.

овочі

День четвертий — бананово-молочний

У цей день можна з'їсти 8–10 бананів та випити 3 склянки молока (на сніданок, обід та вечерю). Якщо хочеться, можна робити бананово-молочні смузі. Також, на четвертий день дієти можна з'їсти миску овочевого супу.

молоко

Читайте також: Дієта на молоці та бананах — 4 кілограми за 4 дні

День п'ятий — рис та помідори

На п'ятий день можна з'їсти чашку коричневого рису, 6 великих помідорів та потрібно обов'язково випити 12–15 склянок води.

помідори

День шостий — рис та овочі

На шостий день можна з'їсти чашку рису та будь-які овочі, які більше подобаються (сирі або відварені). Не забувайте пити воду.

овочі

День сьомий — рис, овочі, соки

На сьомий день дієти, крім чашки рису та овочів, ви також можете пити свіжовичавлені фруктові соки.

соки

День восьмий

На восьмий день можна сміливо ставати на ваги і привітати себе — дієта закінчена!

ваги

Правила схуднення — що варто враховувати

Дієта GM, як і будь-яка дієта для схуднення, може бути протипоказана окремим людям (таким, які мають захворювання шлунково-кишкового тракту, діабетикам). Перед тим як сідати на дієту, бажано проконсультуватися з лікарем.

  • Під час дієти не потрібно страждати від голоду — як тільки захотілося їсти, перекусіть одним з дозволених продуктів.
  • За день дієти у вас має бути 6 прийомів їжі.
  • Не забувайте пити під час дієти багато води — мінімум 8 склянок води на день.
  • Не забувайте, що з будь-якої дієти потрібно виходити поступово, інакше скинуті кілограми можуть швидко повернутися.

Читайте також: Продукти для схуднення — 10 ідей для тих, хто на дієті

За матерілами stylecraze.com, wikihow.com

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття