Смачний бутерброд швидко і просто — 7 рецептів сирних спредів
Вранці, коли потрібно набратися сил на весь день, або протягом дня, коли немає часу на приготування, що може бути краще, ніж смачний і ситний бутерброд? І все ж, якщо звичайні бутерброди з маслом набридли, можна врізноманітнити меню сирними спредами.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
В одній зі статей ми вже розповідали про те, як приготувати спред на вершковому маслі: спред із зеленню і часником, медово-гарбузовий і медово-апельсиновий спред, гірчичний спред і спред з помідорами, спред з авокадо і шоколадний спред.
У цій статті ми розповімо про те, як готувати сирні спреди: спреди з кисломолочним сиром, спреди з вершковим сиром, спреди з твердим сиром.
Як приготувати спред з кисломолочним сиром — рецепт
- 50 грамів вершкового масла
- 300 грамів кисломолочного сиру
- 2 гілочки зеленої цибулі
- 2 гілочки селери
- 2 гілочки свіжого кропу
- Трохи кінзи або петрушки
- 3 столових ложки подрібненого зеленого перцю
- Сіль за смаком
Зелену цибулю, селеру, кріп і кінзу подрібніть. Складіть всі інгредієнти в тарілку і добре перемішайте (можна блендером, як більше подобається). Готовий спред поставте на кілька годин в холодильник і можна мастити на хліб. Смачного!
Як приготувати спред з крем-сиром і приправами — рецепт
- 100 грамів вершкового крем-сиру або плавленого сиру
- 100 грамів м'якого вершкового масла
- 1-2 зубчики часнику, подрібнити
- Сіль і чорний перець — за смаком
- Дрібка сухого кропу, базиліку, орегано, тім'яну і майорану
Складіть всі інгредієнти в блендер і добре подрібніть. Спред готовий! Цей спред можна просто мастити на хліб, а можна робити з ним бутерброди — як більше подобається.
Як приготувати часниковий спред з бринзою — рецепт
- 100 грамів вершкового крем-сиру
- 100 грамів бринзи або сиру Любительський
- 100 грамів турецького йогурту або майонезу
- 3 подрібнених зубчики часнику
- Сіль за смаком
- Дрібка чорного перцю, базиліку, орегано, кропу і тім'яну
Складіть всі інгредієнти в блендер і добре подрібніть. Спред готовий! Готовий спред можна поставити в холодильник, а можна відразу мастити на хліб і насолоджуватися.
Спред з крем-сиром і тунцем — для будь-якого застілля
- 200 грамів вершкового крем-сиру
- 100 грамів консервованого тунця
- 3 столових ложки турецького йогурту або майонезу
- 1 столова ложка свіжовичавленого лимонного соку
- 2 гілочки зеленої цибулі
- Дрібка солі
- Половина чайної ложки каррі
Зелену цибулю подрібніть. Вершковий сир нагрійте до кімнатної температури. Тунець відкиньте на друшляк, розімніть виделкою. Складіть всі інгредієнти в блендер і добре подрібніть. Поставте спред в холодильник на кілька годин. Такий спред можна мастити на хліб, тости або крекери. Просто і смачно!
Ягідний спред — як приготувати
Цей спред готується дуже просто. Єдине, що вам знадобиться, це заморожені літні ягоди. Отже, візьміть інгредієнти:
- Півсклянки замороженої чорниці, полуниці або інших ягід
- 200 грамів вершкового сиру або дитячого сирка з ваніліном
- Третину склянки молока
- Мед — за бажанням
Складіть всі інгредієнти в блендер і добре подрібніть. Ягідний спред готовий!
Також читайте, як приготувати малинове масло — в статті Що приготувати з малиною — 5 смачних десертів для ласунів
Як приготувати горіховий спред з оливками — рецепт
- 100 грамів вершкового сиру або плавленого сиру
- 50 грамів турецького йогурту
- Чверть склянки подрібнених плодів горіха-пекана
- Півсклянки подрібнених зелених оливок
- Дрібка чорного перцю
Перемішайте інгредієнти і намастіть на скибочку хліба. Насолоджуйтесь!
Спред з сиром чеддер — рецепт для сирних гурманів
- 200 грамів вершкового сиру
- 200 грамів сиру чеддер
- 3 гілочки зеленої цибулі
- 1 столова ложка вустерського або іншого кисло-солодкого соусу
- 1 чайна ложка чорного перцю
- 1 чайна ложка паприки
Цибулю подрібніть. Сир чеддер наріжте скибочками. Покладіть в тарілку вершковий сир і чеддер, поставте в мікрохвильовку, щоб чеддер розплавився. Дістаньте сир з мікрохвильовки. Додайте подрібнену цибулю, соус, перець і паприку. Добре все перемішайте. Спред готовий. Смачного!
Читайте також: Меню для гурманів — вчимося готувати сирні діп-соуси
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття