Menu
Смачно, корисно, поживно — прості ідеї для тих, хто любить каші

Смачно, корисно, поживно — прості ідеї для тих, хто любить каші

Звичайна вівсянка на молоці та гарбузова каша з вівсяною крупою, гречана каша з маслом та рисова каша на молоці, гарбузова каша з пшоном та інші — у цій статті ми зробили добірку для тих, хто любить каші.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Якщо хочеться приготувати щось смачне, корисне та поживне, то звичайні каші — як раз те, що потрібно. У цій статті ми зробили добірку рецептів — прості ідеї для тих, хто любить каші.

Вівсянка на молоці

Звичайно ж, перше, що спадає на думку, якщо говорити про каші — це вівсянка на молоці. Всі знають, що вівсянка — продукт здоров'я: в ній містяться корисні речовини (фосфор, калій, магній) та клітковина. Крім того, вівсянка добре насичує, тому ідеально підходить для поживного сніданку.

Вівсянка на молоці

Щоб приготувати вівсянку на молоці, вам знадобляться звичайні вівсяні пластівці без добавок (в деяких випадках, їх потрібно заздалегідь замочувати), кип'ячена вода та молоко (ідеальне співвідношення води і молока для вівсянки — один до одного), трохи цукру та солі, приправи — за бажанням.

Молоко

Рецепти — в статті Як приготувати вівсяну кашу на молоці — 5 рецептів

Рисова каша на молоці

Рис — корисний продукт, з яким можна приготувати багато смачних та корисних страв, в тому числі кашу. Все, що для цього знадобиться, це молоко (в середньому 4 чашки молока на 1 чашку рису), трохи цукру та меленої кориці.

Рисова каша на молоці

Рецепти рисової каші — в статті Здорове харчування: чим корисна рисова каша на молоці та як її готувати

Манна каша на молоці

Манна каша на молоці готується дуже просто — вам знадобиться трохи манної крупи, молоко, трошки цукру або меду, вершкове масло за бажанням. Приготувати звичайну манну кашу на молоці зовсім нескладно: потрібно довести молоко до кипіння та додати манну крупу. Також, смачну манну кашу готують в мультиварці.

Манна каша на молоці

Рецепти — в статті Манна каша на молоці — смачні рецепти, які здивують родину

Гарбузова каша з вівсянкою

Гарбуз — простий, доступний і корисний продукт, з яким можна приготувати безліч смачних страв: гарбузові супи, гарбузовий киш та макарони, гарбузові оладки та панкейки. Звичайно ж, з гарбузом готують і кашу: гарбузову кашу на молоці з рисом, гарбузову кашу з пшоном та гарбузову кашу з манною крупою.

Гарбузова каша з вівсянкою

Смачну гарбузову кашу можна приготувати з вівсяної крупою. Для цього знадобиться готове гарбузове пюре, вівсянка (така, яку потрібно замочувати заздалегідь), вода, молоко, сіль, мелена кориця та мелений імбир. Готову кашу подавайте з медом або сиропом, а також з гарбузовим насінням. Смачного!

молоко

Рецепт — в статті Сезон гарбуза — як приготувати смачну гарбузову кашу на молоці

Гречана каша з маслом

Не менш смачна — гречана каша з вершковим маслом. Її дуже просто приготувати й вона може стати як самостійною стравою, так і гарніром для м'ясних чи рибних страв.

Гречана каша з маслом

Рецепт — в статті Як швидко приготувати смачну кашу з маслом — прості рецепти

Гарбузова каша з пшоном

Гарбузову кашу на молоці можна приготувати по-різному: на молоці з рисом, на молоці з вівсянкою, на молоці з манною або кукурудзяною крупою. Смачна гарбузова каша виходить на молоці з пшоном. Щоб її приготувати, вам знадобиться пшоно, молоко, трохи солі та цукру, вершкове масло, мед і сухофрукти за бажанням.

Гарбузова каша з пшоном

Рецепти — в статті Каша з гарбузом — три способи приготувати гарбузову кашу на молоці

А які каші готуєте Ви?

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття