Menu
Що приготувати з м'ясного фаршу – смачні рецепти

Що приготувати з м'ясного фаршу – смачні рецепти

Що приготувати з м'ясного фаршу – смачні рецепти

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Фарш – унікальний продукт, оскільки за його допомогою можна приготувати безліч смачних і різноманітних страв, не витрачаючи на це багато часу. Здивуйте своїх близьких, приготувавши їм вишукану страву з нашої добірки смачних рецептів.

Запечені курячі фрикадельки – рецепт

Запечені курячі фрикадельки

Для приготування вам знадобиться:

  • 450 г курячого фаршу
  • 1/4 цибулі
  • 100 г панірувальних сухарів
  • 70 г сиру пармезан

Сир Парменталь Славія

  • 1 зуб. часнику
  • 1/4 ст. петрушки
  • 1 яйця
  • 1/4 ч. л. солі
  • 1/2 ч. л. чорного перцю
  • 800 г помідорів
  • 200 мл води
  • 1 ч. л. італійської суміші спецій
  • 250 г спагеті
  • 2 ст. л. рослинної олії

Розігрійте духовку до 200 градусів, не виймаючи деко для запікання.

Тим часом з'єднайте фарш з подрібненою цибулею, петрушкою, яйцем, часником, тертим сиром, панірувальними сухарями, сіллю і перцем. Ретельно перемішайте. З отриманої маси сформуйте кульки і збризніть їх рослинною олією. Потім розкладіть на підігрітому деку і відправте в духовку на півгодини.

Відваріть спагеті. За кілька хвилин до приготування фрикадельок, поставте розігріватися сковороду. Додайте подрібнений помідори і суміш італійських спецій. Потім перемістіть сюди фрикадельки і влийте стакан води. Акуратно перемішайте.

Готову спагеті викладіть на тарілку, зверху фрикадельки з підливою і подавайте до столу.

Смачного!

Запіканка із м'яса з картоплею – рецепт

Запіканка із м'яса з картоплею

Вам знадобиться:

  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 2 зуб. часнику
  • 1 цибуля
  • 1 морква
  • 1 стебло селери
  • 750 г яловичого фаршу
  • 40 г борошна
  • 55 г томатної пасти
  • 500 мл яловичого бульйону
  • 125 мл червоного вина
  • 2 ст. л. вустерширського соусу
  • 1 ч. л. сушеного чебрецю
  • 2 лаврові листки
  • 1,2 кг картоплі
  • 165 мл молока

Молоко Яготинське

  • 30 г вершкового масла

Масло Славія

  • мускатний горіх – за смаком

Розігрійте оливкову олію на сковороді. Додайте подрібнені цибулю і часник. Через хвилину додайте подрібнені селеру і моркву. Обсмажте овочі до готовності. Потім додайте фарш, збільште вогонь і обсмажте м'ясо. Всипте борошно і ретельно перемішайте. Після цього додайте томатну пасту, вино, бульйон, вустерширський соус, чебрець і лавровий лист. Готуйте м'ясо ще 30 хвилин, періодично помішуючи. Потім зніміть з плити і залиште масу охолонути близько 1-2 годин.

Тим часом відваріть картоплю. Злийте воду, додайте молоко, масло, сіль і мускатний горіх. Зробіть пюре з картоплі.

Візьміть деко для запікання, викладіть м'ясну начинку, зверху – пюре і збризніть оливковим маслом. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.

Смачного!

Більше цікавих рецептів читайте в статті Що приготувати з баранини і ягняти – кращі рецепти

Тайська яловичина з базиліком і рисом – рецепт

Тайська яловичина з базиліком і рисом

Вам знадобиться:

  • 300 г рису
  • 1 ст. л. кокосової олії
  • 500 мл
  • 1 ч. л. солі
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 2 ст. л тайського перцю чилі
  • 4 зуб. часнику
  • 500 г яловичого фаршу
  • 3 ст. л. рибного соусу
  • 3 ст. л. соєвого соусу
  • 1 ч. л. цукру
  • 200 г свіжого базиліка
  • 2 помідори

У невеликій каструлі з'єднайте рис, воду, кокосову олію і сіль. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Після чого зменшіть вогонь і готуєте до тих пір, поки вода не випарується. Тим часом розігрійте рослинну олію на сковороді і обсмажте подрібнену перець і часник близько 20 секунд. Потім додайте фарш і готуйте його на середньому вогні близько 10-15 хвилин.

В окремій мисці з'єднайте соєвий і рибний соуси з цукром. Отриману суміш додайте до м'яса і тушкуйте ще 1 хвилину. Потім додайте подрібнені помідори, перець, що залишився і базилік. Як тільки базилік почне в'янути, приберіть сковороду з плити.

На тарілку викладіть рис, а зверху м'ясну начинку.

Готово!

Читайте також: Готуємо страву італійської кухні – смачні рецепти пасти Болоньєзе

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття