
Що приготувати з крабовими паличками — прості рецепти салатів
Крабові палички є прекрасним інгредієнтом для салатів, з них готують різні рулети і котлети. А в поєднанні з іншими продуктами крабові палички можуть служити основою для оригінальної закуски.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Крабові палички є прекрасним інгредієнтом для салатів, з них готують різні рулети і котлети. А в поєднанні з іншими продуктами крабові палички можуть служити основою для закуски, яку можна намазати на крекери або бутерброди.
Для тих, хто шукає нові варіанти салатів з крабовими паличками, є безліч швидких і простих рецептів.
Крабовий салат з кукурудзою — рецепт
Вам знадобиться:
- 250 г крабових паличок
- 200 г кукурудзи
- 4 яйця
- 100 г рису
- 1 огірок
- 4 столові ложки майонезу або сметани
Необхідно відварити рис до готовності з невеликою кількістю солі. Нарізати крабові палички невеликими квадратними шматочками. Яйця відварити і нарізати їх такого ж розміру, як крабові палички. Очистити шкірку з огірка та нарізати маленькими кубиками. З'єднати всі інгредієнти - крабові палички, яйця, кукурудзу, огірок і рис. Потім перемішати з майонезом. Готово!
Читайте також: Чим замінити майонез — 10 продуктів-замінників майонезу
Крабовий салат з беконом і авокадо - рецепт
Вам знадобиться:
- 2 пучка салату рамен
- 1 авокадо
- 6 шматочків бекону
- 250 г крабових паличок
- 300 г помідорів чері
- 80 г грінок
- 200 г йогурту
- 1 лимон
- 80 г листів базиліку
- оливкова олія - за смаком
- сіль, перець - за смаком
Розкладіть порізаний салат рамен на велику тарілку. Додайте до нього авокадо кубиками, обсмажений до хрусткої скоринки бекон, нарізані маленькими шматочками крабові палички, помідори чері та грінки. У блендері або комбайні змішайте йогурт, лимонний сік, листя базиліка та оливкове масло. Соус повинен вийти рідким і ніжним. Додайте соус у салат і перемішайте. Смачного!
Крабовий салат з селерою і майонезом – рецепт
- Для приготування вам знадобиться:
- 250 г крабових паличок
- 1 червоний лук
- Майонез або сметана за смаком
- 1/2 склянки рубленої селери
- 1 пучок кропу
- паприка, сіль, перець - за смаком
У велику ємність акуратно додайте всі інгредієнти, помішуючи, поки вони не будуть добре змащені майонезом. Поставте в холодильник на годину, перед подачею на стіл. Готово!
Читайте також: Що приготувати на вихідних — 5 ідей для смачного салату
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття