Що приготувати з грибів – найоригінальніші рецепти
Що приготувати з грибів – найоригінальніші рецепти
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Гриби – справжніх хіт осіннього сезону. Вони не тільки смачні, але і дуже корисні. У них містяться вітаміни, мінерали, цінні білки, ефірні масла, антиоксиданти. Гриби допомагають поліпшити роботу травної системи, очищають організм і перешкоджають накопиченню в організмі холестерину.
Пропонуємо вам приготувати цікаві, оригінальні і смачні страви з грибів, які сподобаються навіть найвибагливішому гурману.
Печериці з сулугуні – рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 400 г печериць
- 100 г сиру сулугуні
- 5 мл рослинної олії
Помийте і очистіть печериці. Відріжте ніжки.
Подрібніть сулугуні і наповніть ними гриби. Змастіть деко олією і перекладіть гриби. Відправте в духовку на 10 хвилин при 250 градусах.
Смачного!
Читайте також: Як приготувати фаршировані гриби з сирною начинкою — три рецепти
Брускетта з грибами – рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 400 г грибів
- 3 ст. л. оливкової олії
- 2 ст. л. бальзамічного оцту
- 1 ч. л. цукру
- 1 ст. л. чебрецю
- 1 зуб. часнику
- 4 скибочки багета
- сіль і перець – за смаком
Розігрійте олію у великій сковороді. Обсмажте нарізані на невеликі шматочки гриби кілька хвилин. Додайте цукор і бальзамічний оцет. Добре перемішайте і готуйте ще пару хвилин. Додайте сіль, перець і чебрець.
Окремо на сухій сковороді підсушіть хліб. Кожну скибочку багета натріть часником. Зверху викладіть гриби і подавайте до столу.
Смачного!
Більше цікавих рецептів – в статті Що таке брускета та з чим її готувати — 5 рецептів
Грибні млинці – рецепт
Для приготування вам знадобиться:
- 150 г грибів
- 2 яйця
- 1,5 ст. пива (краще світлого)
- 1/3 ст. молока
- 2 ст. л. рослинної олії
- 1 ч. л. цукру
- сіль – за смаком
Готуємо тісто: змішайте борошно, молоко, яйця, пиво, цукор, сіль і рослинну олію. Добре подрібніть гриби і додайте в тісто.
Випікайте млинці на сковороді, обсмажуючи з обох сторін по кілька хвилин. Подавайте зі сметаною.
Готово!
Грибне пюре – рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 0,5 кг грибів
- 4 середніх картоплин
- 2 цибулини
- 1 ст. вершків
- сіль і перець – за смаком
- рослинну олію
Промийте гриби і розріжте навпіл. Картоплю наріжте невеликими шматочками, а цибулю подрібніть.
Відваріть картоплю. Тим часом на сковороді обсмажте цибулю, потім додайте гриби, спеції і продовжуйте готувати. Як тільки картопля приготується – додайте обсмажені гриби.
Потім знову поставте на вогонь і готуйте суміш, щоб вона трохи загусла. Після чого додайте вершки і спеції. Коли суміш увариться, перемішайте і подрібніть в блендері.
Прикрасьте страву зеленню і сухариками. Подавайте зі сметаною.
Смачного!
Читайте також: Перші страви — як швидко приготувати смачний грибний суп
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття