Menu
Млинці на десерт — як та з чим зробити солодку начинку для млинців

Млинці на десерт — як та з чим зробити солодку начинку для млинців

Солодка сирна начинка з сухофруктами та горіхами, медово-сирна начинка, начинка з чорносливом та сметаною, з бананом та кисломолочним сиром — у цій статті ми зробили добірку, з чим та як приготувати солодку начинку для млинців.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Тонкі млинці на молоці — страва, яку дуже просто приготувати та яку можна подавати з самою різною начинкою й добавками. Так, тонкі млинці подають з фруктами, ягодами, варенням, медом, фруктово-ягідним йогуртом, сметаною, ряжанкою «З печі», кисломолочним сиром.

Тонкі млинці на молоці

Крім того, існує багато видів солодкої начинки для млинців. У цій статті ми зробили добірку для тих, хто полюбляє солодке — як та з чим приготувати солодку начинку для млинців.

Налисники з сирною начинкою

Звичайно ж, найвідоміший рецепт солодкої начинки для млинців — це сирна начинка з родзинками, курагою, горіхами та іншими солодкими добавками. Начинку загортають в млинці у вигляді трубочки або конвертика, після чого підсмажують на сковороді з обох сторін або ставлять у духовку. Подають сирні налисники з густою смачною сметаною, ряжанкою «З печі» або турецьким йогуртом.

сметана

Медово-сирна начинка з горіхами та родзинками

Ця начинка, без сумніву, сподобається тим, хто любить смачні й корисні продукти. Щоб її приготувати, вам знадобиться не так багато інгредієнтів: свіжий кисломолочний сир, трохи меду, волоських горіхів та родзинок.

сир

Щоб приготувати медово-сирну начинку для млинців, родзинки потрібно промити, горіхи подрібнити. Кисломолочний сир добре перемішати з медом (можна за допомогою блендера), потім додати решту інгредієнтів й знову перемішати. Після цього начинку можна загортати в млинці та підсмажити їх на сковороді з вершковим маслом.

Медово-сирна начинка з горіхами та родзинками

Читайте також: Як приготувати налисники з сиром — покрокова інструкція

Сирна начинка з банановим м'якушем

Смачні десерти виходять з банановим м'якушем: бананові оладки та панкейки, бананові мафіни, бананові смузі та молочні коктейлі. Якщо ви любите бананові десерти, спробуйте приготувати таку начинку для млинців: візьміть трохи кисломолочного сиру та густої сметани, додайте м'якуш одного дуже стиглого банана, цукор — за смаком, добре все перемішайте та загорніть в млинці. Смачного!

Сирна начинка з банановим м'якушем

Начинка з чорносливом та сметаною

Ще одна проста та дуже смачна начинка для млинців — це начинка з чорносливом, горіхами і сметаною. Горіхи потрібно подрібнити, чорнослив — залити окропом на 15 хвилин, після чого воду злити й дрібно нарізати сухофрукти (обов'язково видалити кісточки, якщо чорнослив з кісточками). Чорнослив та горіхи перемішайте з густою сметаною, додайте цукор за смаком. Смачного!

сметана

Бананово-лимонна начинка

М'якуш двох бананів подрібніть, додайте сік та цедру половинки лимона й одну столову ложку м'якого вершкового масла. Інгредієнти добре перемішайте й загорніть начинку в млинці.

Бананово-лимонна начинка

Читайте також: Що приготувати з банановим м'якушем — 10 ідей для тих, хто любить банани

Сирна начинка з консервованими фруктами

Солодку сирну начинку можна приготувати не тільки з сухофруктами та горіхами, а й з соковитими консервованими фруктами, наприклад, персиками. Для цього кисломолочний сир добре перемішайте з цукром, ваніліном, цедрою лимона та лимонним соком. Додайте трохи молока або йогурту та збийте, щоб вийшла однорідна маса.

сир

Консервовані фрукти відкиньте на друшляк, щоб стекла рідина. На кожен млинець викладіть трохи сирної маси й кілька часточок консервованих фруктів. Загорніть млинці в трубочку і поставте в холодильник, щоб вони настоялися. Подавайте холодними — з цукровою пудрою, солодким йогуртом або компотом. Смачного!

Сирна начинка з консервованими фруктами

Як та на чому приготувати тонкі млинці

Традиційно, тонкі млинці готують на молоці, хоча можна приготувати їх і на кефірі, на ряжанці, на питному йогурті та на сметані. Рецепти тонких млинців — в статті Як та на чому приготувати смачні тонкі млинці — 5 рецептів

тонкі млинці

Також, якщо хочеться чогось красивого й незвичайного, можна приготувати кольорові млинці, наприклад, бурякові, гарбузові або морквяні. Про те, як це зробити, читайте в статті Бурякові, морквяні, шпинатові, томатні — готуємо незвичайні млинці.

тонкі млинці

А з якою солодкою начинкою готуєте млинці Ви?

За матеріалами ivona.bigmir.net, lifehacker.ru

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття