Menu
Хлібний пудинг, персиковий кобблер, медово-мигдальне печиво — готуємо дієтичні десерти

Хлібний пудинг, персиковий кобблер, медово-мигдальне печиво — готуємо дієтичні десерти

Хлібний пудинг, персиковий кобблер, медово-мигдальне печиво — готуємо дієтичні десерти

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Якщо дієта не дозволяє солодощі, на допомогу прийдуть низькокалорійні десерти, які стануть справжнім порятунком для тих, хто жити не може без солодкого. Енергетична цінність ласощів з нашої добірки — близько 200 ккал, а отже їх обов'язково потрібно взяти на замітку тим, хто стежить за своєю фігурою.

Медово-мигдальне печиво — рецепт

Медово-мигдальне печиво

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 стакан мигдального печива
  • 1/4 склянки цільнозернового борошна
  • 1 стакан пшеничного борошна
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 1/2 ч. л. солі
  • 2/3 склянки меду
  • 1/3 склянки ріпакової олії
  • 4 ст. л. вершкового масла

Вершкове масло

  • 1 яйце
  • 3 ст. л. мигдальних пластинок

Візьміть велику миску і з'єднайте в ній подрібнений мигдаль, борошно, розпушувач і сіль.

В окремій ємності з'єднайте мед, ріпакову олію, 3 ст. л. вершкового масла і одне яйце. Перемішайте масу за допомогою міксера. Додайте суміш з борошна і збийте міксером. Отримане тісто відправте в холодильник на годину.

Охолоджене тісто скачайте в невеликі кульки і викладіть на деко, застелене пергаментним папером, і злегка натисніть на них, формуючи печиво.

Відправте печиво в розігріту до 170 градусів духовку на 10-15 хвилин.

У невеликій ємності з'єднайте мед, що залишилось і 1 ст. л. вершкового масла до отримання кремовою консистенції. Розкладіть отриману масу в поглиблення готового печива. Прикрасьте мигдальними пластинами і подавайте до чаю.

Готово!

Хлібний пудинг з манго — рецепт

Хлібний пудинг з манго

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 300 г хліба
  • 2 манго
  • 2 склянки молока

Молоко

  • 2 яйця
  • 1/2 склянки коричневого цукру
  • 1/2 ч. л. меленої кориці
  • 1/2 ч. л. меленої гвоздики
  • 1/2 ч. л. меленого кардамону
  • 1/2 ч. л. меленого імбиру
  • 1/8 ч. л. солі

Наріжте невеликими кубиками манго і хліб. Перекладіть їх у форму для випічки, скропити антипригарним спреєм.

В окремій ємності з'єднайте молоко, яйця, цукор, корицю, гвоздику, кардамон, імбир і сіль. Отриману масу вилийте до хліба і манго.

Залиште на 5 хвилин і відправте в розігріту до 170 градусів духовку на 1 годину 15 хвилин.

Приємного чаювання!

Більше цікавих рецептів читайте в статті Готуємо низькокалорійні десерти — 4 корисних рецепти

Кобблер з персиком і чорницею — рецепт

Кобблер з персиком і чорницею

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 3 ст. л. вершкове масло
  • 3 ст. л. ріпакової олії
  • 1,5 ч. л. розпушувача
  • 1/2 ч. л. солі
  • 1 стакан молока
  • 1/2 склянки цукру
  • 3 персика
  • 2 склянки чорниці

Візьміть форму для випічки і викладіть там вершкове масло і ріпакову олію. Потім відправте в розігріту духовку 170 градусів духовку на 5-7 хвилин, щоб масло розплавилося.

Тим часом візьміть велику миску і з'єднайте в ній борошно, розпушувач і сіль. Додайте цукор, молоко і перемішайте масу. Потім влийте розтоплене масло і знову перемішайте тісто. Отримане тісто викладіть в форму для випічки. Прикрасьте його дольками персика і чорницею.

Відправте в розігріту духовку на 50-60 хвилин. Перед подачею дайте охолонути близько 15 хвилин.

Готово!

Читайте також: У чому користь суниці і що з нею приготувати — смачні рецепти

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність. Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття