Menu
Готуємо низькокалорійні десерти — 4 корисних рецепти

Готуємо низькокалорійні десерти — 4 корисних рецепти

Готуємо низькокалорійні десерти — 4 корисних рецепти

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Цими десертами можна ласувати, навіть якщо ви сидите на дієті, оскільки їх калорійність не перевищує 150 кілокалорій. Всі вони приготовані з сезонних страв, що робить десерт більш доступним і смачним. Пропонуємо не втрачати часу, а відразу приступити до приготування низькокалорійних десертів.

Персиковий сорбет — рецепт

Персиковий сорбет

Візьміть інгредієнти:

  • 1 пляшка білого вина
  • 1 склянка цукру
  • 3 чашки персика (очищені і нарізані)
  • 3/4 склянки води
  • 1/4 стакан м'яти (подрібненої)

Візьміть велику каструлю і з'єднайте вино, воду, цукор і персики. Доведіть до кипіння і помішуйте, поки не розчиниться цукор. Зніміть масу з вогню і додайте м'яту. Перемішайте, накрийте каструлю кришкою і відставте на годину. Потім перекладіть масу в блендер і подрібніть до однорідності.

Процідіть через сито і відправте сорбет в холодильник на 2-3 години. Періодично перемішуйте десерт, щоб він вийшов повітряний.

Смачного!

Гарбузове суфле — рецепт

Гарбузове суфле

Візьміть інгредієнти:

  • 400 г гарбуза
  • 1 куряче яйце
  • 1 апельсин
  • 50 г кореня імбиру
  • 150 мл молока


Молока

  • 1 ч. л. рідкого меду
  • 2 шт. гвоздики
  • дрібка солі

Очистіть і наріжте гарбуз кубиками. Відваріть протягом 20 хвилин, потім злийте воду і остудіть гарбуз.

Вичавіть сік апельсина, натріть цедру і корінь імбиру на дрібній тертці. Подрібніть гвоздику в ступці. Візьміть яйця і білки відокремте від жовтків.

За допомогою блендера подрібніть відварений гарбуз, жовток, сік, цедру апельсина, мед, молоко, імбир і гвоздику до однорідної консистенції.

З'єднайте білок з сіллю і збийте в міцну піну. Акуратно з'єднайте її з гарбузовою масою.

Перекладіть суфле по формах і поставте їх в глибоке деко, наполовину заповнений окропом. Відправте в розігріту до 180 градусів на 25 хвилин.

Смачного!

Банани фламбе - рецепт

Банани фламбе

Вам знадобляться:

  • 2 стиглих банана
  • 2 ч. л. вершкового масла

Вершкове масло

  • 2 ст. л. коричневого цукру
  • 4 ст. л. темного рому

На сковороді розтопіть вершкове масло і викладіть розрізані навпіл банани. Посипте коричневим цукром, обсмажте з одного боку, а потім посипте з іншого боку і також обсмажте протягом 2 хвилин.

Акуратно влийте ром і як тільки полум'я згасне — подавайте до столу.

Смачного!

Панна-котта з смородини на агар-агарові — рецепт

Панна-котта з смородини на агар-агарові

Візьміть інгредієнти:

  • 1 стакан чорної смородини
  • 3 ст. л. цукру
  • 1 стакан 10% вершків

Вершки

  • 50 мл води
  • 1 ч. л. агар-агару

Візьміть невелику каструлю і з'єднайте агар-агар і воду. Поставте на вогонь.

За допомогою блендера подрібніть смородину і додайте цукор.

Коли вода з агар-агаром закипіла — влийте вершки, постійно помішуючи вінчиком. Варіть протягом 1 хвилини. Додайте смородину і добре перемішайте панна-котту. Розлийте по креманкам і відправте в холодильник на годину.

Готово!

Читайте також: Як приготувати фітнес-запіканку — смачні і корисні рецепти

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття