Готуємо швидкий та смачний обід – 4 рецепти
Щоб заощадити найцінніший наш ресурс – час, ми підготували для вас добірку швидких, смачних та нестандартних рецептів для ситного обіду.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Часто так буває, що ми просто не встигаємо приготувати щось на обід, тим більше, живучи в сучасному світі, де хочеться більше часу приділити захопленням, кар'єрі і безтурботним радощів.
Щоб заощадити найцінніший наш ресурс – час, ми підготували для вас добірку швидких, смачних та нестандартних рецептів для ситного обіду.
Фетучіні Альфредо – рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 250 г фетучіні
- 50 г вершкового масла
- 100 мл вершків
- 100 г тертого сиру
- сіль і перець – за смаком
Відваріть пасту відповідно до інструкції на упаковці.
Розтопити масло в сотейнику, додайте вершки і готуйте до тих пір, поки не приготується паста. Постійно помішуйте.
Коли паста буде готова, перекладіть її в сотейник. Поставте на середній вогонь і добре перемішайте. Додайте сир і знову перемішайте. Можна додати трохи води– за бажанням. При подачі посипте пармезаном.
Готово!
А для тих, хто стежить за фігурою, читайте добірку низькокалорійних обідів Для тих, хто на дієті – готуємо низькокалорійний обід
Грибний жульєн в тарталетках – рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 500 мл вершків 20%
- 400 г печериці
- 300 г вершкового сиру
- 2 ріпчастої цибулі
- 2 ст. л. борошна
Обсмажте цибулю і гриби на рослинній олії. Додайте вершки і присипте борошном. Добре перемішайте і тушкуйте на середньому вогні до загустіння. Потім розподіліть начинку по тарталеткам і присипте тертим сиром. Відправте в духовку і запікайте, поки сир не стане рум'яним. Готово!
Айвові горщики – рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 2 плода айви
- 200 г яловичого фаршу
- 1/2 граната
- 2 ч. л. вершкового масла
- 1 щіпка куркуми
- сіль і перець – за смаком
Замочіть айву на 20 хвилин. Тим часом обсмажте фарш зі спеціями на сковороді, поки не випарується вода. Потім вийміть м'якоть з фрукта і змішайте з зернами граната та фаршем. Наповніть горщики з айви і покладіть зверху по ложці вершкового масла.
У деко для запікання налийте трохи води і перекладіть туди горщики. Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
Готово!
Кесаділья з консервованою квасолею і кукурудзою – рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 6 шт. тортильї
- 1 банка консервованої квасолі
- 350 г замороженої кукурудзи
- 180 г сиру
- 150 г соусу сальси
- 2 ч. л. оливкової олії
- 1 ст. л. коричневого цукру
- червоний перець – за смаком
На розігрітій оливковій олії обсмажте кукурудзу і квасолю близько 2 хвилин. Додайте соус, перець і цукор. Тушкуйте ще 3-4 хвилини, періодично помішуючи.
Візьміть тортильї і покладіть на половину кожного коржика тертий сир, кукурузду і квасолю. Складіть навпіл і обсмажте на розігрітій сковороді по 2-3 хвилини з обох сторін. Потім наріжте на чотири частини і подавайте до столу зі сметаною або сальсою.
Смачного!
Читайте також: Що приготувати на обід — найкращі страви української кухні
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття