Menu
Готуємо швидкий та смачний обід – 4 рецепти

Готуємо швидкий та смачний обід – 4 рецепти

Щоб заощадити найцінніший наш ресурс – час, ми підготували для вас добірку швидких, смачних та нестандартних рецептів для ситного обіду.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Часто так буває, що ми просто не встигаємо приготувати щось на обід, тим більше, живучи в сучасному світі, де хочеться більше часу приділити захопленням, кар'єрі і безтурботним радощів.

Щоб заощадити найцінніший наш ресурс – час, ми підготували для вас добірку швидких, смачних та нестандартних рецептів для ситного обіду.

Фетучіні Альфредо – рецепт

Для приготування візьміть інгредієнти:

Парменталь Славія

  • сіль і перець – за смаком

Фетучіні Альфредо

Відваріть пасту відповідно до інструкції на упаковці.

Розтопити масло в сотейнику, додайте вершки і готуйте до тих пір, поки не приготується паста. Постійно помішуйте.

Коли паста буде готова, перекладіть її в сотейник. Поставте на середній вогонь і добре перемішайте. Додайте сир і знову перемішайте. Можна додати трохи води– за бажанням. При подачі посипте пармезаном.

Готово!

А для тих, хто стежить за фігурою, читайте добірку низькокалорійних обідів Для тих, хто на дієті – готуємо низькокалорійний обід

Грибний жульєн в тарталетках – рецепт

Грибний жульєн в тарталетках

Візьміть інгредієнти:

  • 500 мл вершків 20%
  • 400 г печериці
  • 300 г вершкового сиру

Вершковий сир Славія

  • 2 ріпчастої цибулі
  • 2 ст. л. борошна

Обсмажте цибулю і гриби на рослинній олії. Додайте вершки і присипте борошном. Добре перемішайте і тушкуйте на середньому вогні до загустіння. Потім розподіліть начинку по тарталеткам і присипте тертим сиром. Відправте в духовку і запікайте, поки сир не стане рум'яним. Готово!

Айвові горщики – рецепт

Візьміть інгредієнти:

  • 2 плода айви
  • 200 г яловичого фаршу
  • 1/2 граната
  • 2 ч. л. вершкового масла

Вершкове масло Славія

  • 1 щіпка куркуми
  • сіль і перець – за смаком

Айвові горщики

Замочіть айву на 20 хвилин. Тим часом обсмажте фарш зі спеціями на сковороді, поки не випарується вода. Потім вийміть м'якоть з фрукта і змішайте з зернами граната та фаршем. Наповніть горщики з айви і покладіть зверху по ложці вершкового масла.

У деко для запікання налийте трохи води і перекладіть туди горщики. Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.

Готово!

Кесаділья з консервованою квасолею і кукурудзою – рецепт

Кесаділья з консервованою квасолею і кукурудзою

Візьміть інгредієнти:

  • 6 шт. тортильї
  • 1 банка консервованої квасолі
  • 350 г замороженої кукурудзи
  • 180 г сиру

Твердий сир Славія

  • 150 г соусу сальси
  • 2 ч. л. оливкової олії
  • 1 ст. л. коричневого цукру
  • червоний перець – за смаком

На розігрітій оливковій олії обсмажте кукурудзу і квасолю близько 2 хвилин. Додайте соус, перець і цукор. Тушкуйте ще 3-4 хвилини, періодично помішуючи.

Візьміть тортильї і покладіть на половину кожного коржика тертий сир, кукурузду і квасолю. Складіть навпіл і обсмажте на розігрітій сковороді по 2-3 хвилини з обох сторін. Потім наріжте на чотири частини і подавайте до столу зі сметаною або сальсою.

Смачного!

Читайте також: Що приготувати на обід — найкращі страви української кухні

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття