
Готуємо макарони по-флотськи – 3 смачних рецепти
Готуємо макарони по-флотськи – 3 смачних рецепти
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Всім знайома страва домашньої кухні – макарони по-флотськи. Вона з'явилася приблизно в 50-і роки XX століття, і з тих пір завоювала серця мільйонів. У цій статті ми розповімо, як приготувати таку домашню, оригінальну і смачну страву, як макарони по-флотськи для всієї родини.
Макарони по-флотськи в білому соусі – рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 200 г макаронів
- 300 м'ясного фаршу (свинина + яловичина)
- 2 ріпчаста цибуля
- 3 ст. л. рослинної олії (для обсмажування)
- сіль і перець – за смаком
Для приготування соусу вам знадобиться:
- 80 г вершкового масла
- 1 ст. л. борошна
- 300 мл молока
- сіль і мускатний горіх – за смаком
Відправте макарони в киплячу підсолену воду і варіть до готовності. Тим часом приготуйте соус і фарш. Обсмажте нарізану півкільцями цибулю і додайте м'ясо. Тушкуйте до готовності, добре помішуючи. Посоліть і поперчіть фарш, потім перекладіть в миску. Фарш готовий! У цій же сковороді розтопіть вершкове мало і поступово додайте борошно, постійно помішуючи, щоб не утворилися грудочки. Потім вливайте молоко, також постійно помішуючи до загустіння протягом 2 хвилин. Додайте сіль, перець і мускатний горіх.
Готові макарони перекладіть в сковороду з соусом, додайте фарш і перемішайте. Готово!
Про те, як приготувати класичний рецепт страви, а також поради читайте в статті Все геніальне просто – секрети та рецепти макаронів по-флотськи
Макарони по-флотськи з тушонкою – рецепт
Вам знадобиться:
- 100 г макаронів
- 300 г м'ясної тушонки (яловичий або свинячий)
- 1 морква
- 1 ріпчаста цибуля
- сіль за – смаком
- рослинна олія
Відваріть макарони в підсоленій воді. Тим часом приготуйте овочеву заправку: натріть моркву на великій тертці, подрібніть цибулю і обсмажте все на рослинній олії (спочатку моркву, а потім додайте цибулю). Додайте тушонку, перемішайте і злегка обсмажте.
Змішайте готову заправку з макаронами і можете подавати. Смачного!
Макаронів по-флотськи з томатною пастою – рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 200 г макаронів
- 150 г м'яса (свинина, яловичина)
- 1 ріпчаста цибуля
- орегано, сіль – за смаком
- 2 ст. л. томатної пасти
- рослинна олія
Подрібніть м'ясо за допомогою м'ясорубки. Нарізану цибулю обсмажте на олії до золотистого кольору. Додайте сюди фарш і тушкуйте на великому вогні. Потім всипте приправи, томатну пасту, трохи води і тушкуйте протягом 10 хвилин на слабкому вогні. Тим часом відваріть макарони в підсоленій киплячій воді. Потім перекладіть в сковороду з фаршем, перемішайте і можете подавати. Смачного!
Читайте також: Швидко, смачно, поживно — як приготувати макарони з плавленим сиром
Информация и рецепты, изложенные в этом Блоге, могут не соответствовать ожиданиям пользователя, представлены к использованию без учета индивидуальных особенностей здоровья пользователя и применяются им по своему усмотрению и под личную ответственность.
Информация, документы и сопутствующие графические материалы и рецепты, взятые из других источников и опубликованные на этом сайте https://milkalliance.com.ua/, могут содержать технические погрешности и опечатки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття