Menu
Готуємо гранолу на сніданок — 3 незвичайних рецепти

Готуємо гранолу на сніданок — 3 незвичайних рецепти

Корисна і хрустка гранола — відмінне рішення для спокійного сімейного сніданку.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Корисна і хрустка гранола — відмінне рішення для спокійного сімейного сніданку. Підготували для вас добірку смачних і незвичайних сніданків з гранолою, які варто взяти на замітку.

Мигдальний гранола — рецепт

Мигдальний гранола

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 3 склянки вівсяних пластівців
  • 1 стакан мигдалю
  • 1/3 склянки кокосової стружки
  • 1/3 склянки мигдальної пасти
  • 1/3 склянки меду
  • 6 ст. л. вершкового масла

Вершкове масло

  • 1 щіпка кориці
  • 1 щіпка мускатного горіха
  • Ягоди — за смаком
  • Молоко — за смаком

Візьміть велику миску і з'єднайте в ній вівсяні пластівці, мигдаль, кокосову стружку і спеції.

У невеликий сотейник перекладіть миндальную пасту, вершкове масло і мед. Поставте на плиту і розтопіть все інгредієнти.

Рідкою сумішшю залийте вівсянку, добре перемішайте і викладіть на деко, застелене пергаментним папером. Відправте масу в духовку на півгодини при 180 градусах.

Готову гранолу остудіть і подавайте з молоком і ягодами.

Смачного!

Гранола з кіноа — рецепт

Гранола з кіноа

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1/3 стакан кіноа
  • 30 г сухофруктів
  • 1 жменю горіхів
  • 1 ч. л. меду
  • Грецький йогурт — за смаком

Грецький йогурт

  • Вода

Насамперед замочіть в холодній воді кіноа. Потім промийте її і пропустіть через сито.

Потім слід підсушити кіноа. Для цього розігрійте духовку до 150 градусів, викладіть крупу на пергаментний папір і відправте в духовку на 15-30 хвилин.

Розігрійте сковороду до середньої температури і викладіть кіноа. Накрийте кришкою і смажте крупу, поки вона не стане повітряною. Гранола готова. Додайте мед, грецький йогурт і подавайте до столу.

Смачного!

Читайте також: Поживний сніданок, перекус чи навіть солодкий десерт — запашні печені яблука з гранолою

Шоколадна гранола з сочевиці — рецепт

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 стакан чечевиці
  • 1 жменя мигдаля
  • 1 жменя фундука
  • 1 жменя волоських горіхів
  • 1 стакан молока

Молоко

  • 2 ст. л. меду
  • 1 ст. л. какао
  • Вода

Доведіть воду в сотейнику до кипіння і всипте сочевицю. Варіть її до напівготовності. Злийте воду і з'єднайте сочевицю з горішками, медом і какао. Отриману масу викладіть на деко.

Відправте деко в розігріту до 150 градусів духовку на 15-20 хвилин.

Залийте гранолу молоком і подавайте до столу.

Смачного!

Більше цікавих рецептів - в статті Чим корисна вівсянка та як її полюбити – корисні поради та смачні рецепти

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття