Готуємо гранолу на сніданок — 3 незвичайних рецепти
Корисна і хрустка гранола — відмінне рішення для спокійного сімейного сніданку.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Корисна і хрустка гранола — відмінне рішення для спокійного сімейного сніданку. Підготували для вас добірку смачних і незвичайних сніданків з гранолою, які варто взяти на замітку.
Мигдальний гранола — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 3 склянки вівсяних пластівців
- 1 стакан мигдалю
- 1/3 склянки кокосової стружки
- 1/3 склянки мигдальної пасти
- 1/3 склянки меду
- 6 ст. л. вершкового масла
- 1 щіпка кориці
- 1 щіпка мускатного горіха
- Ягоди — за смаком
- Молоко — за смаком
Візьміть велику миску і з'єднайте в ній вівсяні пластівці, мигдаль, кокосову стружку і спеції.
У невеликий сотейник перекладіть миндальную пасту, вершкове масло і мед. Поставте на плиту і розтопіть все інгредієнти.
Рідкою сумішшю залийте вівсянку, добре перемішайте і викладіть на деко, застелене пергаментним папером. Відправте масу в духовку на півгодини при 180 градусах.
Готову гранолу остудіть і подавайте з молоком і ягодами.
Смачного!
Гранола з кіноа — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 1/3 стакан кіноа
- 30 г сухофруктів
- 1 жменю горіхів
- 1 ч. л. меду
- Грецький йогурт — за смаком
- Вода
Насамперед замочіть в холодній воді кіноа. Потім промийте її і пропустіть через сито.
Потім слід підсушити кіноа. Для цього розігрійте духовку до 150 градусів, викладіть крупу на пергаментний папір і відправте в духовку на 15-30 хвилин.
Розігрійте сковороду до середньої температури і викладіть кіноа. Накрийте кришкою і смажте крупу, поки вона не стане повітряною. Гранола готова. Додайте мед, грецький йогурт і подавайте до столу.
Смачного!
Читайте також: Поживний сніданок, перекус чи навіть солодкий десерт — запашні печені яблука з гранолою
Шоколадна гранола з сочевиці — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 1 стакан чечевиці
- 1 жменя мигдаля
- 1 жменя фундука
- 1 жменя волоських горіхів
- 1 стакан молока
- 2 ст. л. меду
- 1 ст. л. какао
- Вода
Доведіть воду в сотейнику до кипіння і всипте сочевицю. Варіть її до напівготовності. Злийте воду і з'єднайте сочевицю з горішками, медом і какао. Отриману масу викладіть на деко.
Відправте деко в розігріту до 150 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Залийте гранолу молоком і подавайте до столу.
Смачного!
Більше цікавих рецептів - в статті Чим корисна вівсянка та як її полюбити – корисні поради та смачні рецепти
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття