Menu
Як смачно приготувати червону рибу — рецепти ідеальної страви

Як смачно приготувати червону рибу — рецепти ідеальної страви

Лосось — неймовірно ситна і смачна риба, яку так люблять прихильники правильного харчування.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Лосось — неймовірно ситна і смачна риба, яку так люблять прихильники правильного харчування. До того ж, вона багата поліненасиченими жирними кислотами, які добре впливають на шкіру, волосся і служать відмінною профілактикою серцево-судинних захворювань. Пропонуємо кілька ідеальний варіантів приготування риби, які стануть головною стравою вашого повсякденного столу.

Червона риба у вершках — рецепт

Червона риба у вершках

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • Стейки червоної риби або величезна риба (наприклад горбуша)
  • Вершки

Сливки

  • 1 цибулина
  • Сіль і спеції — за смаком
  • Вершкове масло — для змащування форми

Деко для випічки змастіть вершковим маслом. Очищену і промиту рибу присипте сіллю і спеціями. Перекладіть їх в деко. Можна використовувати будь-який жаростійкий посуд. Залийте все вершками.

Очистіть і наріжте кільцями цибулю. Викладіть поверх риби. Відправте в розігріту духовку на 200 градусів. На ній повинна з’явитись рум'яна кірочка.

Готово!

Заливна сьомга — рецепт

Заливна сьомга

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2 кг сьомги
  • 100 г желатину
  • 12 перепелиних яєць
  • 1 морква
  • 1 цибуля
  • 0,5 лимона
  • Лавровий лист
  • Сіль і перець — за смаком

Очистіть і розріжте рибу на шматочки. Голову і хребет не викидайте. Візьміть каструлю і перекладіть туди рибу, очищені овочі, лаврове листя і залийте все водою. Поставте на плиту і дайте закипіти, знімаючи піну. Варіть до готовності.

Потім процідіть бульйон і зніміть жир за допомогою серветки.

Розведіть желатин в холодній воді. Залиште, щоб він набряк, а потім додайте в гарячий бульйон.

У миску викладіть сьомгу і прикрасьте її вареною морквою і відвареними перепелиними яйцями. За бажанням можна додати гранат і зелений горошок. Залийте все бульйоном і залиште на столі, щоб страва охолола до кімнатної температури. Потім відправте в холодильник до повного застигання.

Готово!

Запечений лосось в медовій глазурі — рецепт

Запечений лосось в медовій глазурі

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 900 г лосося
  • 1,5 ст. л. меду
  • 1 ч. л. рожевої солі
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 2 ч. л. куркуми
  • 1/2 ч. л. перцю
  • Сік одного лимона

У першу чергу поставте розігріватися духовку до 175 градусів. Візьміть скляну форму для випічки і перекладіть сюди лосось, приправлений сіллю, перцем і куркумою.

Зверху полийте рибу медом, розподіляючи його по всій поверхні. Збризніть все оливковою олією і лимонним соком. Відправте форму в духовку на пів години.

Готово!

Читайте також: Що приготувати з тріски — смачні рецепти

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття