
Як смачно приготувати червону рибу — рецепти ідеальної страви
Лосось — неймовірно ситна і смачна риба, яку так люблять прихильники правильного харчування.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Лосось — неймовірно ситна і смачна риба, яку так люблять прихильники правильного харчування. До того ж, вона багата поліненасиченими жирними кислотами, які добре впливають на шкіру, волосся і служать відмінною профілактикою серцево-судинних захворювань. Пропонуємо кілька ідеальний варіантів приготування риби, які стануть головною стравою вашого повсякденного столу.
Червона риба у вершках — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- Стейки червоної риби або величезна риба (наприклад горбуша)
- Вершки
- 1 цибулина
- Сіль і спеції — за смаком
- Вершкове масло — для змащування форми
Деко для випічки змастіть вершковим маслом. Очищену і промиту рибу присипте сіллю і спеціями. Перекладіть їх в деко. Можна використовувати будь-який жаростійкий посуд. Залийте все вершками.
Очистіть і наріжте кільцями цибулю. Викладіть поверх риби. Відправте в розігріту духовку на 200 градусів. На ній повинна з’явитись рум'яна кірочка.
Готово!
Заливна сьомга — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 2 кг сьомги
- 100 г желатину
- 12 перепелиних яєць
- 1 морква
- 1 цибуля
- 0,5 лимона
- Лавровий лист
- Сіль і перець — за смаком
Очистіть і розріжте рибу на шматочки. Голову і хребет не викидайте. Візьміть каструлю і перекладіть туди рибу, очищені овочі, лаврове листя і залийте все водою. Поставте на плиту і дайте закипіти, знімаючи піну. Варіть до готовності.
Потім процідіть бульйон і зніміть жир за допомогою серветки.
Розведіть желатин в холодній воді. Залиште, щоб він набряк, а потім додайте в гарячий бульйон.
У миску викладіть сьомгу і прикрасьте її вареною морквою і відвареними перепелиними яйцями. За бажанням можна додати гранат і зелений горошок. Залийте все бульйоном і залиште на столі, щоб страва охолола до кімнатної температури. Потім відправте в холодильник до повного застигання.
Готово!
Запечений лосось в медовій глазурі — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 900 г лосося
- 1,5 ст. л. меду
- 1 ч. л. рожевої солі
- 2 ст. л. оливкової олії
- 2 ч. л. куркуми
- 1/2 ч. л. перцю
- Сік одного лимона
У першу чергу поставте розігріватися духовку до 175 градусів. Візьміть скляну форму для випічки і перекладіть сюди лосось, приправлений сіллю, перцем і куркумою.
Зверху полийте рибу медом, розподіляючи його по всій поверхні. Збризніть все оливковою олією і лимонним соком. Відправте форму в духовку на пів години.
Готово!
Читайте також: Що приготувати з тріски — смачні рецепти
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття